Menu

Labdarúgás

Bajnokok Ligája

NK Maribor – Maccabi Tel Aviv F.C.

1:0

vége (0:0)

30.07.2014, 20:30 • Ljudski vrt, Maribor • Jankó Gergely

90+4

A Maribor gólt szerzett!


Micsoda kalandos góóól!
Stojanovic-ot jobb szélen az alapvonalnál találta üresen egy labda, amit középre ívelt, Tavares bravúros mozdulattal sarkazta kapura háttal a annak egy védő szorításában a játékszert. Juan Pablo lába között elgurult a labda, de egy védő a gólvonalról vagy azon túl kivágta!
Dervisevic a tizenhatos bal sarkáról lágyan emelt a kapu elé, ahol DAMJAN BOHAR fejelte át a kapus fölött a labdát, ami a kapu bal oldalába pottyan!

90+1

Vrisc adta be bal oldalról a sarokrúgást, Suler fejelhetett, de csak kapu fölé sikerült stukkolnia!

90

A Maribor vezetett kontrát, Mallalich fejezhette volna be, de a húsz méterről leadott lövését Juan Pablo a kapu mellé tolta! Szöglet!

89

Ben Haim elfáradt, Margolis jön a helyére.

86

Sallalich kerül a földre Yeini hathatós segítségével, az előbb még nem, de most már megkapja a neki járó sárgát!

80

Zahavit szenzációsan ugratták ki a jobb szélről, de tíz méterről szemben a kapuval nagyon csúnyán fölé vágta!

79

A második cseréjét is kihasználja a hazaiak szakvezetője, Sallalich váltja Ibraimi-t.

69

Bohar a tizenhatos jobb oldalán adott volna középre, de Carlos Garcia keze ezt megakadályozta, de a játékvezető sípja néma maradt! Egy jogos tizenegyest vettek el a Maribortól!

65

Mint most! Ben Haim bal szélen húzott el, majd középen Ben Basat-ot ugratta ki, aki középen a kapussal szemben készült lövésre, de egy becsúszó láb a legjobbkor avatkozott közbe! Szöglet!

62

Az első váltás a Maribornál is megtörténik a Tavares érkezik, a meggyötört Mendy helyére.

59

Ibraimi a jobb oldalt szlalomozott és került ki több védőt is, majd leadta lövésre Dervisevicnek, aki keményen kapura is küldte, de a középre tartó labdát Juan Pablo szögletre tudta ütni! Ibraimi szépen csinálta!

58

Újabb csere a vendégeknél, Einbinder érkezik, Igiebornak mára ennyi volt.

54

Viler rendre üresen marad bal oldalt, most lőni próbált a tizenhatos sarkáról, a blokkon ugyan tovább megy, de lelassul, Mendy viszont későn vette észre a szabadon csorgó labdát, így nincs lövés!

49

Viler tekerte kapu elé, de nem ért bele senkit, így hatalmas reflexszel bele üt Juan Pablo és szögelt következik!

46

Csere a szünetben a Maccabinál, Ben Harush váltja Alberman-t.

45

Ben Basat-ot löki fel Dervisevic, szabadrúgás jó helyzetből 28 méterre a kaputól középről! Sárga lap!

28

Ben Haim ívelt előre a felezővonal jobb oldaláról előre, Radi nagyon szépen tette vissza az alapvonalról a levegőben kapásból, Igiebor lőhetett középről kissé jobbra a kaputól, de ellőtte keresztbe! Hatalmas lehetőség volt!

19

Vrsic jobb oldali sarokrúgása a hosszúra érkezik, onnan középre fejelte vissza egy támadó játékos, majd Filipovic kanalazta kapura a labdát félfordulattal, de centikkel fölé megy!

15

Vrsic-t engedték a védők közelebb a vendégek, aki lövésre is vállalta el magát, Juan Pablo parádésan elvetődve ütötte a mezőnybe a jobbra tartó labdát!

2

Egy felpattanó labdát fejelt kapura hét méterről Zahavi, de Handanovic mellé tolta!

NK Maribor – Maccabi Tel Aviv F.C.

1:0

vége (0:0)

Vissza az online-ra

Gólok: 90+4. Bohar

Lapok:   45. Dervisevic (NKM) – 86. Yeini (MTA)

NK Maribor: Handanovic – Stojanovic, Rajcevic, Suler, Viler – Vrsic, Dervisevic, Filipovic, Bohar – Meny (62. Tavares), Ibraimi (79. Sallalich). Cserék: Cotman, Arghus, Sallalich, Mertelj, Tavares, Zahovic, Fajic. Vezetőedző: Ante Simundza.

Maccabi Tel Aviv F.C.: Juan Pablo – Yeini, Tibi, Carlos Garcia, Shpungin – Radi, Alberman (46. Ben Harush), Igiebor (58. Einbinder) – Ben Haim (89. Margolis), Ben Basat, Zahavi. Cserék: Levi, Ziv, ben Harush, Mikha, Einbinder, Prica, Margolis. Vezetőedző: Oscar Garcia.

Játékvezetők: Ivan Kružliak (SVK) Assistant referees Tomaš, Somolani, Ondrej Brendza. (SVK)

Visszavágó: Maccabi Tel Aviv F.C. - Maribor 2:2