Menu

Labdarúgás

Merkantil Bank Liga

Ceglédi VSE – Szigetszentmiklósi TK-Erima

0:1

vége (0:0)

23.08.2014, 17:30 • CVSE Malomtó széli sporttelep, Cegléd • Péter Ádori

Összességében kiegyenlített mérkőzésen, egy részben szerencsés góllal a vendégek szerezték meg a három pontot. A hazaiak későn ébredtek, igazán jól csak a gól után kezdtek focizni, amikor már szinte egész csapattal védekeztek a vendégek. (19:16:04)

90+3

Mérkőzés vége.

90+2

Beszorította a hazai csapat a vendégeket, de gólhelyzetig nem tudtak áttörni a bunkeren, végül kirúgás kövekzetik.

90

3 perc lesz a ráadás

89

A vendégek tartanin akarják az eredményt. Szabó nem is próbál elől megjátszani egy labdát, inkább kirúgja a létesítményből, hogy menjen az idő.

88

A szöglet remekül érkezik középre, Nagy jól érkezik bent, de hiába fejelhet szabadon, a labda a kapu fölé száll.

87

Teixeira küzd nála legalább egy fejjel magasabb védőjével, végül szögletet tud kiharcolni.

84

Ismét egy remek ceglédi akció a jobb szélen. Vattai, Teixeira és Dóczi vitte fel a labdát. Volt kényszerítő, sarokkal tovább tett labda, majd védül Vattai megverte védőjét, az alapvonalon betört a tizenhatoson belülre és középre emelt, de kicsit hosszan, így az érkezők nem érhették el a labdát.

82

Vendég bedobás után Barna emelte 16 méterről Tóth kapus kezébe a labdát.

80

Egyre élénkebben játszanak a hazaiak. Nagy lőtt kapura, de blokkolni tudták, a kipattanóra érkezett Füle, aki kapura bombázta, Horváth kapus pedig nézte, ahogy a löket éppenhogy elkerülte a jobb alsó sarkot.

80

Csere a Szigetszentmiklósi TK-Erima-nél/nál: lemegy Szepessy, bejön Puskás.

78

A sorfal szélén álló Pollákot bombázta fejbe Farkas a szabadrúgásból, a vendég végő összecsuklott, helyzet pedig nem lett a pontrúgásból.

77

Barna akasztotta meg a kapura forduló Kormost 25 méterre a kaputól, amiért szabadrúgáshoz jutnak a hazaiak.

75

Formás ceglédi akció, ami egészen hátulról indult. Albert – Vattai összjáték után Nagy ugratta ki a szélen Teixeirát, aki vissza tette neki középre. Nagy megtolta, majd élesen középre lőtt, ahol Kormos érkezett jó ütemben, de a rövid kapufa rossz oldalához lőtt, ha csak centikkel, de mellé ment a lövés.

74

A legutóbbi csere alapján a vendégek az eredmény őrzésére rendezkednek be.

73

Csere a Szigetszentmiklósi TK-Erima-nél/nál: lemegy Jasarevic, bejön Barna.

72

Koós kap labdát a szélen még saját térfelén, Jasarevic utána iramodik és hátulról kíméletlenül belerúg. Erősen narancssárga a lap, mert esélye nem volt a labdához férni.

70

Vendég beívelés jobbról, amit Tóth magabiztosan, könnyedén húz le. Igazából érkező sem volt középen.

68

Csere a Ceglédi VSE-nél/nál: lemegy Elek, bejön Kormos.

65

A Szigetszentmiklós gólt szerzett!
Egy hosszú ívelésnél Farkas a hazai védelemből alászaladt a labdának, a frissen beállt SZABÓ Bence köszöni szépen és Tóth mellett a kapuba lő.

64

Nagy Viktor iramodna meg egy saját térfélen szerzett labdával, de a vendégek védője nagyot kiáltva lefekszik. Szabadrúgás és sárga, amitől egyből meg is gyúgyul a sértett.

62

Mindkét csapat cserélt, így a kommentátornak annyi szerencséje van, hogy továbbra is csak egy Szabó lesz a pályán, de mostantól a vendégeknél.

61

Koós remek keresztlabdával ugratja ki Szabó Dávidot, aki kapu felé indul, majd lő, de mellé megy lövése.

60

Úgy tűnik mindkét vezetőedző változtatni szeretne csapata játékán, mert Vágó Attila is magához hívott egy melegítő cserejátékost, és Szabó István is újabb cseréhez készül.

59

Csere a Ceglédi VSE-nél/nál: lemegy Koncz, bejön Nagy.

58

Veszélyesen jön középre egy vendég szöglet, amit Tóth kapus csak öklözni tudott, de végül a védők felszabadítanak.

56

Az utóbbi percekben kicsit kapkodva játszanak a hazaiak, cseréhez is készül Szabó István.

55

Jasarevic-csel ütközött Farkas, amiért jogosan villant a sárga.

53

Kvekveskiri erős lökete megpattan egy védőn, lefelé pörög, de fölé száll, ha nem is sokkal.

50

Jasarevic iramodna meg egy hosszan előrevágott labdával, de Tóth és a hazai védők is előnyösebb helyzetben vannak, ráadásul el is esik nagy igyekezetében a zöld mezes támadó.

48

A ceglédi térfélen könyökölte le csúnyán Koóst.

47

Szabó iramodott meg a hazaiaknál, több védőn is átcselezte magát lendületesen, mire elért a vendégek tizanhatosáig, de lőni már nem tudott.

46

Szünetben egyik oldalon sem volt csere, de mostantól a tartalékok intenzíven melegítenek mindkét oldalon.

46

Elkezdődött a második félidő.
Harcos, küzdelmes és jó iramú mérkőzést láthatnak a nézők, bár kevés helyzettel. A félidő nagy része kiegyenlített volt, a vége felé talán a vendégek voltak kicsit veszélyesebbek.

45

Befejeződött az 1. félidő.

44

Szala beadására Füle érkezett, de Horváth az utolsó pillanatban bele tudott kapni a labdába.

43

Kvekveskiri verte meg emberét a balszélen, középre adott, ahol remekül érkezett Szepessy, de a hazaiak szerencséjére nagyon rosszul ért a labdához, így a sakk-matt helyzetből kirúgás lett.

41

Jasarevic maga is meglepődött, hogy teljesen üresen találta egy labda a hazai tizenhatoson belül, zavarában el is pattant tőle a labda jó msáfél méterre, de még elérte, majd csúnyán mellé lőtt.

40

Bonifert kapott jó labdát a jobb szélen, majd középre adott, de az érkező Szepessy elől Füle szögletre tudott menteni.

39

Ceglédi szöglet, ami veszélyesen érkezett középre, de Eleket egész egyszerűen behúzták a kapuba a labda elől, a játékvezető azonban nem látott szabálytalanságot.

37

Albert mellett a ceglédi térfél közepén elesik Jasarevic, aki már estében jelezte, hogy sárgát kér védőjének. A játékvezető pedig teljesítetta a rendelést és elővette a lapot, bár innen a lelátóról nem tűnt szabálytalanságnak.

35

Kvekveskiri vállalkozik lövésre jobbról, jó 25 méterről. Az erőtlen, de pattogó labda végül nem okozott gondot a hazaiak kapusának.

34

Ismét íveléssel próbálkoztak a vendégek, de Tóth magabiztosan húzta le a labdát.

31

Kis szöglettel próbálkoztak a hazaiak, de túlkombinálták és végül Koós éles középre ívelt labdája a kapu fölött hagyta el a játékteret.

29

Kállai a mezénél fogva rántja le Eleket, majd próbálja megmagyarázni a játékvezetőnek, aki végül a vétlen hazai támadót is figyelmezteti.

26

Szabó kapott hosszú indítást a védőktől, be is csapta védőjét a szélen, majd beadást vártak a vendégek, de a rövid sarkot vette célba, de egy kicsivel mellé ment a labda.

26

Hevesi-Tóth kapott labdát a felező környékén, amivel elindult, vezette egy kicsit, majd távolról lövéssel próbálkozott, de csúnyán mellé ment a nem is túl erős kísérlet.

24

Koós lőtt élesen középre egy labdát a szélről, de az érkezők elől magabiztosan fogta azt Horváth kapus.

21

Formás ceglédi akció, aminek a végén Elek a tizenhatos vonaláról visszatette a labdát lövésre az érkező Dóczinak, a lövés azonban ha nem is nagyon sokkal, de elkerüli a fölső sarkot.

19

Jasarevic bár rosszabb helyzetből indult egy labdára, de testtel kiszorította Szalát és megszerezte a játékszert, amit középre adott, ahol élesen érkezett félig már csúszva Szepessy, de a támadó mellé lőtt az ötösről.

18

Kvekveskiri ívelt középre egy szabadrúgást, amire érkezett Jasarevic, de a magas labdát nem tudta elérni.

16

A vendégek egy hosszú íveléssel próbálkoznak, de Jasarevic elől Tóth magabiztosan húzza el a labdát.

15

Elekhez száll egy hosszú bedobás, egészen a tizenhatoson belülre. Meg is szelidíti a labdát, miközben hátulról Vágó rángatja, de csak óvatosan, így a ceglédi támadó hiába esik hátra végül, sípszó nem következik.

12

Komoly iram van a mérkőzésen, bár igazán nagy helyzet még nem alakult ki egyik kapu előtt sem. A meccs érdekessége egyébként, hogy mindkét edző a kezdő csapatba jelölte fiát, így egyfajta családi összecsapás is a találkozó.

10

Dóczi adott be jobbról egy labdát, aminek Horváth kapus csúnyán alászaladt, de az érkező Szabó elől az egyik védő szögletre tudta csúsztatni a labdát. A sarokrúgás veszélytelen volt.

8

Albert akasztotta Jasarevicet nagyon finoman a ceglédi térfél közepén, de a játékvezető észrevette. Ezúttal az ívelésre volt érkező is, de a megcsúsztatott labdát Tóth magabiztosan fogta.

6

Kvekveskiri kap szabadrúgást. A helyszín ismét a térfél közepe, de most ívelést választanak a vendégek, ám ebben sem volt több veszély, mert érintés nélkül megy ki a labda az alapvonal és a tizenhatos találkozásánál.

5

Szabadrúgáshoz jutnak a vendégek, de a támadó térfél közepéről nem ívelést választanak, hanem egy figurával próbálkoznak, aminek végeredménye egy kényelmesen Tóth kapus kezébe ívelt labda.

4

A szögletre remekül érkezett Füle, de fejese fölé ment nagyjából egy méterrel.

3

Egy keresztbeívelt labdára harciasan mozdul Koós a szélen, bedobásra tisztázott előle védője. A bedobás Eleket találta meg a tizenhatoson belül, de szögletre mentettek a védők.

2

Koóssal próbált volna kényszerítőzni a névnapját ma ünneplő Elek Bence, de a csapattárs megállt, így SZTK bedobás lett a helyzet helyett.

1

A vendégek se jártak több sikerrel első próbálkozásukkal, mert ezúttal ceglédi bedobás jön a hazai kispad elől.

1

A ceglédiek kezdték a mérkőzést, de az első akció vendég bedobással zárult.

1

A mérkőzés elkezdődött.
A csapatok a pályán, a hazaiak fehérben, a vendégek zöld-feketében játszanak majd.
A csapatok már a pályán melegítenek. Az első forduló után mindkét csapatnál változott a kezdőcsapat. A hazaiak két helyen változtattak, Makrai és Markó helyett Farkas és Dóczi kezd, míg a vendégeknél Kornis, Barna és Fekete került ki a kezdőből, a helyükön Tóth, Jasarevic és Bonifert játszik majd.
Két hasonló helyzetben levő csapat találkozik majd Cegléden, hiszen mindkét oldalon sok az új játékos, akiket csapattá kell gyúrni a szakvezetésnek.

A vendégek rosszabbul kezdték a bajnokságot, hiszen hazai pályán kikaptak a Soroksártól, míg a hazaiak pontot hoztak el Szolnokról. Egyik csapat sem rajtolt tökéletesen, és egy igazán parázs mérkőzésre lehet számítani, hiszen az SZTK mindenképpen javítani szeretne, míg a ceglédiek elmondták, hogy a szolnoki egy pont akkor ér igazán valamit, ha szombaton nyerni tudnak hazai pályán.
Üdvözöljük on-line oldalunkon. A mérkőzés 17:30 - kor kezdődik..

Ceglédi VSE – Szigetszentmiklósi TK-Erima

0:1

vége (0:0)

Vissza az online-ra

Gólok: 65. Szabó B.

Lapok:   37. Albert (CVSE), 55. Farkas (CVSE), 64. Nagy V. (CVSE) – 48. Pollák (SZTK), 72. Jasarevic (SZTK)

Ceglédi VSE: Tóth – Vattai, Albert, Farkas, Szala – Koós, Füle, Dóczi, Koncz, Dóczi – Elek
Cserék: Kovács, Makrai, Markó, Burics, Kormos, Teixeira, Nagy

Szigetszentmiklósi TK-Erima: Horváth – Osváth, Tóth, Vágó, Pollák – Bonifert, Kvekveskiri, Kállai, Hevesi-Tóth – Jasarevic, Szepessy
Cserék: Sánta, Fekete, Szabó, Puskás, Barna, Kornis, Sipos

Játékvezetők: Berger, Szpisják, Medovarszki, Takács