Menu

Labdarúgás

OTP Bank Liga

MOL Fehérvár FC – MTK Budapest FC

5:0

vége (3:0)

23.08.2014, 18:30 • Sóstói Stadion, Székesfehérvár • Nagy Zalán (@-)

90+1

A Vidi gólt szerzett!
GÓÓÓL! Már majdnem elhal a hazai kontra, amikor is Gyurcsó gyűjti be a játékszert a hosszú oldalon, laposan középre tesz, FECZESIN RÓBERT pedig az ötösről szép mozdulattal sarkaz a vendégek hálójába! Kiütés, 5-0!

88

Vass Patrik nagy helyzetben, 11 méterről tüzel, Calatayud szögletre ment!

84

Gyurcsó robog el a jobb oldalon, hatalmas üres terület előtte, laposan, erőből középre ad, Hegedűs vetődve elcsípi a játékszert Feczesin elől!

79

Horváth Zs. hatalmas lövést ereszt meg, a felső kapufáról azonban a labda a gólvonalra pattan!

78

Utolsó csere hazai részről is: Oliveira helyén Alvarez folytatja.

78

Mi marad ki! Gyurcsó teker középre egy pontrúgást, talán Simon ér bele fejjel, a labda már majdnem bemegy, de Nikolicsról kipattan a játékszer!

76

Frank ugrik ki ziccerben, 8 méterre a kaputól Szolnoki önfeláldozóan csúszik be, hatalmas mentés!

73

Utolsó fővárosi változtatás: Tamayo le, Frank be.

65

Második fehérvári változtatás: Sándor helyén Feczesin folytatja.

62

Bese helyén Vass Patrik, második MTK csere a meccsen.

54

A Vidi gólt szerzett!
GÓÓÓL! Növeli előnyét a Vidi! Gyurcsó szögletére remekül érkezik Juhász, aki szépen fejel a hosszú felső felé, már ez is bement volna, de jött NIKOLICS NEMANJA, aki mindenáron gólt szeretett volna lőni, és centikről besegíti a játékszert a hálóba! 4-0!

46

Cserélnek a vendégek is a szünetben: Pölöskei le, Poór be.

46

Csere a szünetben: Kovács István helyén Trebotic folytatja.

42

Gyurcsó (Videoton) késik egy ütemet, jogos a kap.

35

Gyurcsó kerül hatalmas helyzetbe, jön a kapus, Kálnoki Kis csúszik, végül együttesen szerelik a hazaiak nagy kedvvel játszó szélsőjét!

31

Pölöskei megy el a bal oldalon, a beadását sikerül kapura lőni, Sándor blokkol veszélyes helyzetben, szöglet!

29

Oliveira becsúszva szerez labdát a vendégek tizenhatosa közelében, megveri védőjét, majd középre teker, bent ketten is érkeznek, végül sikerül menteniük a fővárosiaknak!

27

A Vidi gólt szerzett!
GÓÓÓL! Újabb fehérvári találat! Gyurcsó távoli lövését még védi Hegedűs, de a kipattanó utáni akciónál Sándor parádés labdával lepi meg KOVÁCS ISTVÁN-t, aki az átvétel után, a kivetődő kapus mellett jobb külsővel teker a jobb alsóba! 3-0!

12

A Vidi gólt szerzett!
GÓÓÓL! Növelik előnyüket a piros-kékek! Oliveira indítja GYURCSÓ ÁDÁM-ot, aki lefutja védőjét, majd bevezeti a labdát a tizenhatoson belülre, és laposan, ballal, a kapu jobb alsó sarkába gurít! 2-0!

6

Mi marad ki! Oliveira ível át a hosszú sarok elé, érkezik Gyrcsó közelről a kapufára lő, a kipattanót Sándor lövi 12 méterről, üres a kapu, de Hegedűs hatalmas bravúrral visszaér!

2

A Vidi gólt szerzett!
GÓÓÓL! Hamar vezetéshez jutnak a fehérváriak! Gyurcsó veri meg a jobb szélen Vukmirt, majd remekül ad középre, a kipattanóra érkezik KOVÁCS ISTVÁN, aki 11 méterről, jobbal a kapu bal oldalába passzol! 1-0!

MOL Fehérvár FC – MTK Budapest FC

5:0

vége (3:0)

Vissza az online-ra

Gólok: 2. Kovács I., 12. Gyurcsó, 27. Kovács I., 54. Nikolics, 90+1. Feczesin

Lapok:   42. Gyurcsó (VID)

MOL Fehérvár FC: Calatayud – Szolnoki, Vinícius, Juhász, Stopira – Sándor(Feczesin, 65.), Simon – Oliveira(Alvarez, 78.), Kovács I.(Trebotic, a szünetben), Gyurcsó – Nikolics Vezetőedző: Joan Carrillo

MTK Budapest FC: Hegedűs – Nagy T., Kálnoki Kis, Vukmir, Hidvégi – Pölöskei(Poór, a szünetben), Vass Á. – Bese(Vass P.), Kanta, Horváth Zs. – Tamayo(Frank, 73.) Vezetőedző: Garami József

Játékvezetők: Farkas Ádám – Berettyán Péter, Takács Gábor

Nézőszám: 2966