Menu

Labdarúgás

Magyar Ligakupa

MOL Fehérvár FC – FC Ajka

4:0

vége (2:0)

02.09.2014, 18:00 • Sóstói Stadion, Székesfehérvár • Guber Péter

88

A Vidi gólt szerzett!

Pompás, már-már megalázó Vidi-akció, Fejes cselezi ki Mogyorósit a bal oldalon, egész az ötös és az alapvonal sarkáig vezeti, bepasszol, Feczesin 4 méterről Tulipánt találja el, de ismétel, gólba tartott a labda, de Ács fél méterről még berúgta. 4-0!

85

Mogyorósi vág közben Fejes alá feleslegesen a Vidi védelmének bal oldalán, sárga.

84

Feczesin lesen Trebotic indításánál, így Vallejos, a meccs talán legjobb játékosa hagyja el a pályát, Véninger bent.

80

Mogyorósi ad be jobbról, Csordás S. Chakla szorításában kapura kotorja és lerántja a védő, Horváth véd, Kulman asszisztens lest int, kifelé jöhet a szabadrúgás.

76

Jó szöglet, Lattenstein csavarta be, Csordás S. fejelt fölé az ötösről!

76

Chakla szereli a Fejes mögött Lattenstein labdájával kiugró Németh L.-t 8 méterre a kaputól, jobb oldalon, szöglet.

65

A mezőnyből kiemelkedő Filipe Oliveira helyén Simon Ádám.

65

Újabb cserék, Szabó Zs. helyén Németh L.

65

A Vidi gólt szerzett!

Szenzációs gól, Vallejos a bal oldalon elfutott és pontosan adott be a két érkező Vidi-támadó, Feczesin és Ács lábára, Feczesin pedig az ötösön belülről a kapuba passzol. 3-0!

61

Újabb debütáns, Valkovszki a pályán. Sejben jött le.

59

A mezőnyből abszolút kiemelkedő Sándor helyén Ács, aki első Vidis tétmeccsét játssza – csakúgy, mint Sejben, Vallejos pedig eddig egyetlen kupameccsen játszott csak.

58

Trebotic passzolt Oliveirának, aki egy habkönnyű mozdulattal húzta el Zámbó mellett, aki belerúg, nincs fault Molnár A. szerint!

56

Fantasztikus Vidi-támadás, Fejes fut el a szélen, majd Feczesintől visszakapja, bead, Sejben lefejeli Sándornak, a jobb oldalról Sándor a már befutó Sejbenhez játszik, aki egy nagyon finom mozdulattal zsebkendőnyi területen kerülte meg Zámbót első labdaérintésből, a közönség felhördült, de Tulipán kivetődött és meg tudta fogni!

46

Horváth V. helyén Varga G.

46

Köles helyén a korábbi Siófok- és Kecskemét-játékos Mogyorósi.

46

Az U19-es válogatott Asztalos helyén az U20-as vb-bronzérmes Zámbó.

46

Csordás Sz. helyére a szünetben Lattenstein Norbert, a Fehérvárra 2006-ban kupagyőztes játékos érkezett.

40

Horváth Tamás már indítja is Vallejost, aki Sándornak passzol, ő tovább Nagy Zsoltnak, már a tizenhatoson belül jár a támadás, Oliveirának gurítanak vissza, aki 14 méterről, jobbról azonnal lő, megpattan, szöglet! Kevéssel ment mellé!

40

Gunther rúghat szabadrúgást 32 méterről, középről, nem is rossz, Horváth azonban magabiztosan véd!

37

Oliveira dob be, összejátszik Nagy Zsolttal, majd a portugál ad be, Sándor kapásból, ballal ereszt meg egy lövést 10 méterről, pont Tulipán kezébe, ez gyönyörű volt!

34

A Vidi gólt szerzett!

És ahogy leírom, gól! 2-0, Feczesin talál be! Vallejos nem teljesen tudatosan pörgeti Fejesnek a labdát a bal szélre, de nagy nehezen begyűjti a bekk, Nagy Zsolthoz játszik, aki bead, azonban minden védő mögött elmegy a labda, egyedül Feczesin mozdul rá a hosszú oldalon és a meglepett védők és a kapus között jobbal bekotorja a hálóba!

31

Vallejos csavarja be a szögletet, Tulipán rosszul üti ki, így a kapu üres, de előtte sokan állnak, a leeső labdát ballal Sándor lövi el, mellégurul!

30

Sándor tol befelé energikusan, majd 18 méterről tüzel, egy védő belefekszik, szögletre pattan!

29

Vallejos-Sándor-Feczesin összjáték végén utóbbi már ziccerben van, eltolja Tulipán mellett, kisodródik, az alapvonalról bead, de magas! Oliveira begyűjti, de ő sem tud jól beadni.

27

Ajkai helyzet! Egy beadás Szabó Zs. fölött elmegy, Kepe behúzza a lest, de aztán leteszi a zászlót, mert Csordás Sz. gyűjti be a labdát, Fejes áll vele szemben, Csordás ballal teker 19 méterről, mellé!

26

A Vidi gólt szerzett!

Egy bedobást gyönyörűen játszik meg a Vidi, Fejes dobja be balról, Feczesin szépen indítja befelé a balbekket, aki elmegy a védők mellett és nagy helyzetben középre ad, ahol a berobbanó Sejben estében bekotorja, a jobb oldali kapufát érintve talál be a Vidi!

22

Horváth Tamás passzolja ki Chaklának, aki figyelmetlenül átlépi, így Szabó Zs. szereli a tizenhatos vonalán, de megússzák a fehérváriak!

18

Csordás Szabolcs kétszer is beesernyőzi Fejest a jobb oldalon, a védő visszaránt, szabadrúgás!

17

Trebotics büntetőjét megfogja Tulipán! A korábbi Vasas-kapus jobbra dől és pontosan a kezére lövi a labdát a horvát!

16

Büntető! A teljesen beszoruló Ajka büntetőt hoz össze, Trebotic passzol Sándornak, ő szépen a védők mögé Oliveirának, akit a jobb oldalon Köles egy sárgával megfűszerezve buktat.

13

Óriási ziccer, Sándor György adott pazar labdát az előre lépő Nagy Zsoltnak, aki csúnyán elrúg a labda fölött ziccerben!

12

Vallejos szerelte a bal oldalon Mihaleczet, majd jól osztott Trebotichoz, ő passzolt Sándornak, majd Oliveira adott be jobbról, Feczesin elől Asztalos fejeli ki a labdát, Vallejos lő kapásból, azt blokkolják, Nagy Zsolt hasonlóan tesz, a szép lövés 23 méterről fölé száll!

4

Sándor György vezethette két védőre a labdát, mellette Feczesin, legurít az érkező Vallejosnak, aki egy csel után 13 méterről ballal lő, Tulipán véd szépen, majd Feczesin abszolút helyzetben körülményesen veszi át a labdát és a közbelépő Pákaiba kétszer is belelövi a labdát! Ez óriási ziccer volt!

MOL Fehérvár FC – FC Ajka

4:0

vége (2:0)

Vissza az online-ra

Gólok: 26. Sejben, 34. Feczesin, 65. Feczesin, 88. Ács

Lapok:   16. Köles (FCA), 85. Mogyorósi (FCA)

MOL Fehérvár FC: 31 Horváth T. – 35 Vallejos (37 Véninger, 84.), 4 Caneira, 14 Chakla, 6 Fejes A. – 25 Nagy Zs., 33 Trebotic – 16 Filipe Oliveira (46 Simon Á., 65.), 11 Sándor (38 Ács, 59.), 40 Sejben (36 Valkovszki, 61.) – 9 Feczesin Edző: Joan Milan Carrillo
Cserék: 41 Pajovic – 3 Vinícius, 36 Valkovszki (61.), 37 Véninger (84.), 38 Ács (59.), 39 Cseszneki, 46 Simon Á. (65.)

FC Ajka: 30 Tulipán – 15 Köles (2 Mogyorósi, 46.), 5 Asztalos (11 Zámbó, 46.), 21 Pákai, 14 Gunther – 18 Csordás S. – 6 Mihalecz, 7 Csordás Sz. (10 Lattenstein, 46.), 17 Horváth V. (12 Varga G., 46.), 13 Matetits – 8 Szabó Zs. (22 Németh L., 65.), 6 Mihalecz Edző: Klement István
Cserék: 1 Jánosa – 2 Mogyorósi (46.), 10 Lattenstein (46.), 11 Zámbó, 20 Major, 12 Varga G. (46.), 22 Németh L. (65.)

Játékvezetők: Molnár A. – Kepe, Kulman – Horváth T.

Nézőszám: 400