Menu

Labdarúgás

NBIII - Keleti csoport

Kazincbarcikai SC – FC Hatvan

1:2

vége (0:1)

20.09.2014, 16:00 • KBSC Kft. Sporttelep, Kazincbarcika • Jankó Gergely

90+2

Illés G. tekerte be balról a tizenhatos mellől a labdát, középen Kovács P. fejelte el a kapu előtt keresztbe a labdát! Nagy lehetőség volt!

85

Utolsó csere érkezik a mérkőzésen Illés B. lép pályára, Simon kapja meg a pihenőjét.

79

Ficsor szerzett labdát Kovács P.-től, majd vezette a kapura azt, de ahelyett, hogy leadta volna a támadást kísérő Surányinak, inkább lelassított és megvárta míg Komlósi leszereli.

75

Szabó Á. érkezik, mint a Kazincbarcika utolsó cseréje, Dobost váltja le.

72

A Hatvan gólt szerzett!


Surányi adott be jobb oldalról a tizenhatos mellől, középen KELEMEN PATRIK érkezett szabadon és szépen helyezett a jobb felsőbe!
1:2

70

Surányi és Ficsor kényszerítőzött, majd az utóbbi lőhetett 14 méterről, Miksi hatalmas bravúrral hárítani tudott!

65

Nagy P. adott be az alapvonal jobb oldaláról, de Montvai elfejeli Kovács P. elől, aki jobb helyzetben volt!

62

A második cserelehetőségét használja ki a Hatvan is, Ficsor érkezik Mundi helyett.

60

Lipusz ívelt be a bal oldalról negyven méterről egy szabadrúgást, lakatosnak nagyszerűen érkezik a fejére a labda, de pont a kapu közepébe bólint, ahol Gyulay állt!

57

A Kazincbarcika gólt szerzett!


LIPUSZ NORBERT állt oda a labda mögé és ballal 24 méterről hibátlanul csavar a jobb felső sarokba!
Az állás egyenlő!
1:1

56

Cserélnek a vendégek, Surányi érkezik a gólszerző Sárközi Sz. helyére.

55

Erősít a Barcika, Illés G. tört be a tizenhatos bal oldalán, majd lőtt a rövid felé, de Gyulay parádésan védett!

55

Dobos szépen ugratta ki a tizenhatoson belülre Montvait, aki talán ha kicsit robbanékonyabb hamarabb ért volna oda, mint Gyulay.

48

Simon kapott elképesztő indítást, majd vezeti be a játékszert a tizenhatoson belülre, lövése ugyan elmegy Miksi hóna alatt, de lelassult a labda és Lakatos visszaérve kivágja a labdát.

45

Komlósi ívelt fel a felezővonalról, Nagy P.-nek tökéletes a labda, aki visszafejeli Dobosnak a játékszert, aki tolt rajta egyet, majd csúnyán kapu mellé rúgott tíz méterről! Szenzációs akció végén pocsék befejezés!

42

Lipusz tette le lövésre Montvainak a labdát, de gyenge próbálkozás volt 16 méterről, Gyulay könnyedén fogta meg eldőlve.

40

Lakatos akasztja a mellette elfutó Simont, villan is a sárga kártya teljesen megérdemelten.

30

Illés G. dobott nagyot a bal oldalról, középen Nagy P. lőtt 11 méterről jobbal, de a bal sarokból kiszedi Gyulay, majd meg is fogja! Szép akció és védés volt!

26

Míg a másik változtatás a veterán Montvait érinti, aki Irhás helyére érkezik.

25

Meglepő döntésre szánta el magát a hazaiak szakvezetője Koleszár György, kettős csere következik. Nehéz egy fél órát se kapott, Sárközi T. érkezik helyette.

18

Gyulay egy hazaadás után rúgta telibe Irhást, de a kapus szemszögéből szerencsésen pattant a labda, így meg tudta szelídíteni!

17

A Hatvan gólt szerzett!


Látszódott, hogy a Hatvan feléledt, majd SÁRKÖZI SZABOLCS a tizenhatos bal sarkáról csodálatosan tekeri el Miksi fölött és mellett és hullik a labda a kapu bal oldalába!
0:1

12

Lipusz cselezett befelé a bal szélen, majd lőtt a tizenhatos bal sarkáról, de a rövidnél Gyulay szépen hárított vetődve!

6

Egy jobb oldali beadás után előbb Nehéz csúsztatásába, majd Lipusz kapáslövésébe is bele tudott lépni a hatvani védelem! Szöglet következik.

5

Lipusz végezte el 24 méterről a pontrúgást, ballal tekerte kapura, de Gyulai ujjheggyel a kapu fölé tolta a középre tartó próbálkozást.

Kazincbarcikai SC – FC Hatvan

1:2

vége (0:1)

Vissza az online-ra

Gólok: 57. Lipusz – 17. Sárközi Sz., 72. Kelemen

Lapok:   40. Lakatos (KSC)

Kazincbarcikai SC: Miksi – Nagy P., Komlósi, Lakatos, Illés G. – Dobos (75. Szabó Á.), Kovács P., Katona A., Lipusz – Irhás (26. Montvai), Nehéz (25. Sárközi T.). Cserék: Szabó Á., Czető, Szabó Á., Bene, Zimányi, Sárközi T., Montvai. Vezetőedző: Koleszár György.

FC Hatvan: Gyulay – Szabó B., Katona R., Juhász, Horváth – Székesi, Franyó, Kelemen, Mundi (62. Ficsor) – Sárközi Sz. (56. Surányi), Simon (85. Illés B.). Cserék: Tiba, Illés B., Ficsor, Surányi, Taliga, Ács, Czibolya. Vezetőedző: Híres Gábor.

Játékvezetők: Sipos László, Szilágyi Norbert, Benkő Róbert

Nézőszám: 250