Menu

Labdarúgás

Bajnokok Ligája

Atlético Madrid – Juventus FC

1:0

vége (0:0)

01.10.2014, 20:45 • Estadio Vicente Calderón • Dániel Schmidt

A végeredmény tehát 1:0!

Egy küzdelmes mérkőzést láthattunk, ahol nem volt sok helyzet, mindkét csapat nagyon jól védekezett. A vendégek játszottak fölényben, többet is birtokolták a labdát, azonban a hazai kontrák veszélyesek voltak. Az egyik ilyen kontrának meg is lett az eredménye, hiszen Juanfran beadása után Turan a 75. percben gólt szerzett. A hátralévő időben a hazaiaknak már csak az időhúzás és a színészkedés volt a fő taktikai elem. Hiába támadott a Juventus, gólt azonban nem tudtak szerezni, így pont nélkül utazhatnak haza. Nem érdemelt győzelmet az Atletico, de a focit gólra játsszák, abból pedig nekik volt több.

Köszönjük a figyelmet! (22:44:56)

90+4

Giovinco került helyzetbe, de kézzel vette át a labdát. Sárga.

90+1

Pogba is lapot kapott a csúnya belépő után.

89

A gólszerző Turan elhagyja a pályát. A helyén Siqueira.

89

Lichtsteiner helyén Giovinco.

86

Morata is besárgul.

85

Lichtsteiner kap sárgát reklamálásért.

84

Mandzukicot váltja Suarez.

83

Vidal elhagyja a pályát. A helyén Morata.

80

Nagy helyzet!!! Szépen passzolt középre Lichtsteiner, de Garcia szögletre mentett. Majdnem öngól lett.

78

Caceres helyén Pereyra folytatja.

TURAN - 1:0

75

Az Atlético gólt szerzett!

ARDA TURAN góljával vezet az Atletico Madrid!!! Juanfran tekerte középre a labdát, TURAN pedig megelőzte Lictsteinert és a kapuba lőtte a labdát! 1:0

72

38%:62% a labdabirtoklás!

63

Ansaldi kap sárgát a nagyon kemény belépő után. Valahol ezért pirosat is adnának.

58

Nagy helyzet!!! Balról tekert középre Ansaldi, majd Turan lőtte keresztbe a labdát, ahol Caceres kézzel ért a labdába. A büntető azonban elmaradt.

57

Chiellini is besárgul miután visszahúzta Turant.

54

Garcia kap sárgát miután akasztotta Tevezt! Veszélyes szabadrúgással jöhet a Juve. Kb. 25 méterre a kaputól.

52

Niguezt váltja Griezmann.

Tehát az első félidőben 0:0!

A mérkőzésen két nagyon jó csapat játszik egymással és eddig nem sikerült egyiknek se a másik fölé kerekednie. Mindkét védelem nagyon stabilan áll a lábán, nem igazán van esélye a csatároknak a gólszerzésre. Mindkét oldalon voltak veszélyes átlövések, beadások, de eddig csak Buffonnak kellett védeni. A játékosokon egyébként látszik a feszültség, sok a pontatlan passz és a elkésett belépő.

Folytatás 15 perc múlva!

33

Nagy helyzet! Kis szerencsével maradt Pogba előtt a labda, aki aztán 16 méterről tekert a kapura, de hiába tekeredett jól a labda, kicsivel mellé ment.

27

33%:67% a labdabirtoklás!

25

Kellett mondanom! Mandzukic elé került a labda, aki 20 méterről erős lövést eresztett meg, de Buffon ki tudta ütni!

14

Bonucci kapja a meccs első lapját.

A Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában a spanyol bajnok Atleico Madrid fogadja az olasz bajnok Juventust.

A madridiak nem kezdték jól a tornát, hiszen az első fordulóban 3:2-re kikaptak az Olympiakostól. Így egyenlőre csak az A csoport 3. helyét foglalják el. Hazájuk bajnokságában eddig veretlenek. A hat meccsből négyet nyertek, kettőről pedig egy ponttal távoztak. Legutóbb a Sevilla csapatát győzték le könnyedén 4:0-ra, ami azért elég szép eredmény. Diego Simeone csapata teljes, nincs se sérült, se eltiltott.

A Juventus jól kezdte a BL-t, hiszen otthon 2:0-ra legyőzték a svéd Malmö csapatát. Ezzel jelenleg vezetik a csoportot. Az olasz bajnokságban is remekül kezdtek a zebrák, eddig 100%-os a teljesítményük. Mind az 5 meccsüket megnyerték, de ami a legszembetűnőbb, hogy eddig még gólt sem kaptak idén a tétmeccseken! Legutóbb az Atalanta csapatát győzték le 3:0-ra. M. Allegri csapatának sincs komoly hiányzója.

A két csapat még soha nem találkozott egymással, itt az ideje, hogy összemérjék az erejüket. Jó meccsnek nézünk elébe!

Atlético Madrid – Juventus FC

1:0

vége (0:0)

Vissza az online-ra

Gólok: 75. Turan

Lapok:   54. Garcia (ATM), 63. Ansaldi (ATM) – 14. Bonucci (JUV), 57. Chiellini (JUV), 85. Lichtsteiner (JUV), 86. Morata (JUV), 90+1. Pogba (JUV), 90+4. Giovinco (JUV)

Atlético Madrid: Moya (K) – Ansaldi, Miranda, Godin, Juanfran – Niguez (Griezmann 52'), Tiago, Koke, Turan (Siqueira 89')– Garcia, Mandzukic (Suarez 84')
Cserék: Oblak (K), Suarez, Siqueira, Jimenez, Griezmann, Gimenez, Cerci

Juventus FC: Buffon (K) – Chiellini, Bonucci, Caceres (Pereyra 78')– Evra, Pogba, Marchisio, Vidal (Morata 83'), Lichtsteiner (Giovinco 89')– Llorente, Tevez
Cserék: Storari (K), Pereyra, Padoin, Ogbonna, Morata, Giovinco, Asamoah

Játékvezetők: Felix Brych