Menu

Labdarúgás

Ligue 1 Uber Eats

OGC Nice – Olympique Lyon

1:3

vége (0:0)

01.11.2014, 20:00 • Stade Municipal du Ray, Nice • Kármán Zoltán

LACAZETTE - 1:3

90+4

A Lyon gólt szerzett!
ALEXANDRE LACAZETTE kapott labdát a bal oldalon, a teljesen fellazult védelem közepén a tizenhatosig gyalogolt, majd szinte megismételve előző gólját a jobb alsó sarokba bombázott! 1-3! Eldőlt!

90

Bautheac mit hagyott ki!! A jobb oldalról Pléa váratlan lövést eresztett meg, ami a jobb kapufáról visszapattant éppen Bauthéac orra elé, aki három méterről az üres kapu fölé bombázott!!

83

Cserél a Lyon, innentől ők vannak nyeregben, megerősítik a védelmet. Fekir helyett Ghezzal érkezik, aki azért nem klasszikus védő, de az elől levő ék már nincs pályán ezzel.

LACAZETTE - 1:2

81

A Lyon gólt szerzett!
A bal oldalon megindult ALEXANDRE LACAZETTE, legalább 30 méteres szólót mutatott be, majd befelé cselezett és végül 17 méterről kilőtte a bal alsó sarkot!! 1-2!

78

Fekir kap sárga lapot.

77

A második vendég csere. N'Jie helyett Yattara a pályán.

72

Bedimo helyett Koné a vendégeknél. A hazai csapatba pedig Koziello érkezik a sérült Puel helyére.

69

Hatalmas bravúr Lopestől, egy bal oldali beadásnál a hosszú oldalon Puel akrobatikus mozdulattal, igen erősen tűzte kapura, a kapus azonban oldalra tudta ütni!

MALBRANQUE - 1:1

65

A Lyon gólt szerzett!
Kiváló Lyon akció végén Bedimo balról visszapasszolt egy labdát az alapvonalról, középen STEED MALBRANQUE nagyon okosan a bal alsó sarokba belsőzött! 1-1!

64

És akkor most a csere. Eysseric váltja a könnyen kimondható nevű Rafetraniainat. A második hazai változtatás.

63

N'Jie cselezte be magát a tizenhatoson belülre, majd jobbról, 14 méterről ballal lövésre szánta el magát, Hassen résen volt!

55

Keresik a helyüket a csapatok, nem alakult ki még folyamatos játék. Jallet akasztja Bautheac-ot, sárga lap.

PUEL - 1:0

52

A Nice gólt szerzett!
Egy bal oldali beívelés lepattant a védőkről, éppen GREGOIRE PUEL elé, aki 15 méterről, kissé jobbról, különösebb állítgatás nélkül hatalmas bombagólt ragasztott a léc alá! 1-0!

46

Bodmer helyett Gomis folytatja a hazaiaknál.

45

Labdát szerez hátul a Lyon, majd hatalmasat kap Malbranque. Sárga lap a hazai játékosnak, Bautheacnak. El is ismeri és elnézést kért már ellenfelétől.

41

Sárga lap Palunnak, hátulról lépett oda Fekirnek.

30

Bedimo cselezett befelé a bal oldalról, majd Mendy kézzel szedte le a labdát, sárga lap.

16

Újabb hatalmas helyzet, Lacazette most előkészített, beadására középen kiváló ütemben érkezett Malbranque, aki rá is bombázta 14 méterről, a kint álló Hassen azonban bravúrral oldalra ütötte a labdát!

15

Egy beadás után veszélyesen pattogott a labda a tizenhatoson belül, Lacazette középről ismételhetett, de a kivetődő kapusba lőtte!

OGC Nice – Olympique Lyon

1:3

vége (0:0)

Vissza az online-ra

Gólok: 52. Puel – 65. Malbranque, 81. Lacazette, 90+4. Lacazette

Lapok:   30. Menydy (NIC), 41. Palun (NIC), 45. Bautheac (NIC) – 55. Jallet (LYO), 78. Fekir (LYO)

OGC Nice: Hassen – Palun, Genevois, Bodmer (Gomis 46'), Amavi – Rafetraniaina (Eysseric 64'), Mendy – Puel (Koziello 72'), Carlos Eduardo, Bauthéac – Pléa
Cserék: Pouplin – Gomis, Eysseric, Cvitanich, Maupay, Bosetti, Koziello

Olympique Lyon: Anthony Lopes – Jallet, Bisevac, Umtiti, Bedimo (Koné 72') – Malbranque, Mvuemba, Tolisso – N'Jie (Yattara 77'), Lacazette, Fekir (Ghezzal 83')
Cserék: Gorgelin – Zeffane, Koné, Ghezzal, Yattara, Rose, Bahlouli

Játékvezetők: A. Delerue – C. Moreau, G. Lang