Menu

Labdarúgás

NBIII - Közép csoport

Rákospalotai EAC – Bajai LSE

2:2

vége (0:2)

01.11.2014, 16:30 • Budai II. László Stadion, Budapest • Teleki Péter

90+3

Hatalmas helyzetet hagytak ki a hazaiak! Balról végezhetett el szabadrúgást a REAC, Kollár lövése a kapufáról lejött, a kipattanót viszont ajtó-ablak helyzetben Kiss Tamás hat méterről mellé lőtte.

90+2

Harnos kapott sárga lapot buktatásért.

89

Kollár emelte be a labdát a bajaiak kapujához, Kiss Tamás mintegy hét méterről kapásból fölé lőtte.

85

A REAC gólt szerzett!
A hazaiak szabadrúgást KOLLÁR ZSOLT vállalta el, mintegy 23 méterről lőtte kapura, Orbán valamelyest mellényúlt, a labda a kapuba csapódott.

85

Pintér jött be a lecserélt Sibinger helyett.

82

Kiss Tibor érkezett a lecserélt Orsós helyett.

78

Lászka kapott sárga lapot buktatásért.

75

Tóth Milán helyett Pump a pályán.

72

A rákospalotaiak végezhettek el szabadrúgást, Kollár mintegy 24 méterről szúrta kapura, Orbán bravúrral tolta szögletre. Szép lövés, jó védés.

71

Porgeorgiev helyett Czimmermann érkezett.

69

Egy kontra végén nem sok híján a Baja növelni tudta előnyét, FALLER balról éles szögből, mintegy nyolc méterről centikkel rúgta mellé.

68

Lucz kapott sárga lapot buktatásért.

67

Orsós kapott sárga lapot buktatásért.

64

A REAC gólt szerzett!
A hazaiak játszották be a labdát a bajaiak kapuja elé, a nagy kavarodás végén LUCZ VIKTOR középről tessékelte a labdát a kapuba.

59

A hazaiak hátul veszítették el a labdát, Faller vezethette kapura, majd 16 méterről lőtt kapura, Changeliya nagyot mentett szögletre.

58

Csiszár jött be a lecserélt Csete helyett.

46

Pfister helyett Perendic érkezett.

45

Balázs kapott sárga lapot szövegelésért.

42

Gyönyörű támadást vezettek a hazaiak, jobbról pontosan érkezett középre a beadás, Csete azonban nem tudta lekezelni a labdát. Szembe a kapuval teljesen üresen volt a hazaiak játékosa.

39

A hazaiak mintegy 24 méterről végezhettek el szabadrúgást, ügyesen tették ki laposan balra, Birtalan tíz méterről a rövidet célozta meg, próbálkozása nem sokkal ment mellé.

38

Tóth Milán kapott sárga lapot buktatásért.

35

A Baja gólt szerzett!
Megint bealudtak a hazai védők, a Baja szinte lemásolta az első gólját. Harnos kapott jó labdát a jobb oldalon, pontos centerezése után négy méterről SIBINGER DÁVID a kapuba fejelte a játékszert.

22

Birtalan kapott jó labdát a vendégek tizenhatosa előtt, majd mintegy 19 méterről suhintotta kapura, kísérlete nem sokkal ment fölé.

14

István vállalta el a vendégek szabadrúgását, 17 méterről laposan szúrta kapura, a középre tartó lövést Changeliya magabiztosan védte.

4

A Baja gólt szerzett!
Hidegzuhany a hazaiaknak, a vendég Baja rögtön a találkozó elején megszerezte a vezetést. Jobbról érkezett a bajaiak beadása, középen az ötösről SIBINGER DÁVID a kapuba passzolt. Bealudtak a rákospalotai védők.

Rákospalotai EAC – Bajai LSE

2:2

vége (0:2)

Vissza az online-ra

Gólok: 64. Lucz, 85. Kollár – 4. Sibinger, 35. Sibinger

Lapok:   45. Balázs (REAC), 68. Lucz (REAC), 78. Lászka (REAC) – 38. Tóth (BAJ), 67. Orsós (BAJ), 90+2. Harnos (BAJ)

Rákospalotai EAC: Changeliya – Balázs, Pfister (46. Perendic) , Kollár, Birtalan – Lászka, Csete (58. Csiszár), Lucz, Nagy – Kiss Tamás, Porgeorgiev (71. Czimmermann)
Cserék: Kőhalmi – Czimmermann, Fézler, Perendic, Dinka, Olay, Csiszár

Bajai LSE: Orbán – Knap, István, Illés, Faller – Princz, Tóth (75. Pump), Szabó, Sibinger (85. Pintér) – Orsós (82. Kiss Tibor), Harnos
Cserék: Kámán, Nkubito, Pump, Kiss Tibor, Pintér

Játékvezetők: Pillók – Mohos, Márton