Menu

Labdarúgás

Barclays Premier League

West Ham United – Leicester City

2:0

vége (1:0)

20.12.2014, 16:00 • Boleyn Ground, London • Ákos Pallag

Remek győzelemmel ajándékozza meg magát és szurkolóit a West Ham United, ezzel továbbra is negyedik helyen áll a londoni együttes. Az utolsó tíz percet leszámítva végig kézben tartotta a mérkőzést Sam Allardyce legénysége, Carroll első félidőben szerzett góljához még érkezett Downing bombagólja az 56. percben, ezzel kétgólos győzelmet aratnak a kiesőjelölt ellen. A Leicester City védekező felállásban vágott neki a találkozónak, a két bekapott gól után ugyan próbált újítani Nigel Pearson vezetőedző, ám még szépíteni sem tudtak ezt követően a Rókák. Ebben óriási szerepe volt Adriánnak, a hazaiak kapusának, aki az utolsó tíz percben két óriási védéssel is hozzájárult csapata győzelméhez. Élvezetes mérkőzésen tehát West Ham United – Leicester City 2:0! Köszönjük a figyelmet! (17:56:55)

90+3

Mérkőzés vége.

90+3

Cresswell ment szögletre egy jobb oldali beadást követően, a sarokrúgást követően azonban nincs lövés a vendégektől.

90+2

Adrián! Újabb földöntúli bravúr a spanyol kapustól, ezúttal Ulloa 6 méteres, rövid sarokba tartó fejesét szedte ki Simpson beadása után!

90+1

Három perc lesz a hosszabbítás a mérkőzés végén.

90

Az utolsó tíz percre feljavult a Leicester City játéka, a pontszerzés viszont továbbra is elérhetetlen távolságban.

90

Simpson beadását könnyedén húzza magához Adrián.

89

Ulloát tüntették el a hazai tizenhatos vonalánál, a játékvezető sípja azonban néma maradt, pedig remek helyről járhatott volna a szabadrúgás.

89

Valencia kapja a kiugratást, az asszisztens azonban lest jelez, jogosan.

88

Mahrez küzd nagyot a hazai tizenhatoson belül Reiddel, a játékvezető szabálytalannak látja az algír játékost, kifelé jár a szabadrúgás.

87

Utolsó cseréjét is kihasználja a West Ham: Nolan helyén Amalfitano.

86

Mahrez bal oldali beadása már sokkal jobban sikerül, középen Nugent érkezik nagy sebességgel, 9 méterről kapásból lövi el a labdát, Adrián reflexmozdulattal kitolja a felsőléc alá tartó lövést. Óriási bravúr a spanyol hálóőrtől!

86

Mahrez beadása gyenge, könnyedén kifejelik a védők.

85

Valencia kap nagy tapsot, miután két védő mellett is megtartotta a labdát a hazai szögletzászlónál, később viszont szabadrúgást kap a Leicester, Carroll volt szabálytalan.

85

A szöglet nem veszélyes, jöhet a labdával a Leicester City.

84

Valencia indult meg saját térfeléről a bal szélen, egészen az alapvonalig vitte a labdát, ahol King mentett előle szögletre.

84

Schlupp beadás érkezik a hazai tizenhatosra, Colins fejeli ki, Nugent lövésébe pedig belelépnek a védők.

West Ham United – Leicester City

2:0

vége (1:0)

Vissza az online-ra

Gólok: 24. Carroll, 56. Downing

Lapok:   33. King (LEC), 41. Vardy (LEC), 64. Ulloa (LEC)

West Ham United: Adrián – Jenkinson, Tomkins (69. Collins), Reid, Cresswell – Nolan (87. Amalfitano), Song, Kouyaté – Downing – Sakho (79. Valencia), Carroll Cserék: Jääskeläinen (K), O'Brien, Amalfitano, Zárate, Valencia, Collins, Cole Vezetőedző: Sam Allardyce

Leicester City: Hamer – Simpson, Wasilewski, Morgan, Konchesky (62. Knockaert) – Mahrez, King, Cambiasso (61. Ulloa), Drinkwater, Schlupp – Vardy (62. Nugent) Cserék: Smith (K), Knockaert, Nugent, Ulloa, De Laet, James, Hammond Vezetőedző: Nigel Pearson

Játékvezetők: M. Atkinson – A. Garratt, S. Child – S. Martin

Nézőszám: 34977