Menu

Labdarúgás

OTP Bank Liga

MTK Budapest FC – Diósgyőri VTK

5:0

vége (2:0)

08.08.2015, 18:00 • Bozsik Stadion, Budapest • 4. forduló • Teleki Péter

89

Az MTK gólt szerzett!
KANTA JÓZSEF állt oda a hazaiak büntetőjéhez, a Diósgyőrnek már nem volt cserelehetősége, így Grumics állt a kapuba. Kanta belőtte a büntetőt, majd sportszerűen odament Grumicshoz.

73

Az MTK gólt szerzett!
Kezd csúnya lenni, legalábbis a vendégek szemével. BOUARD RAMOS MYKE cselezte be balról magát a Diósgyőr tizenhatosára, védőjét egy csellel becsapta, majd mintegy hét méterről lőtt a kapuba.

59

Az MTK gólt szerzett!
A hazaiak újabb gólt szereztek, ezzel komoly lépést tettek a három pont megszerzéséért. HREPKA ÁDÁM mintegy 15 méterről bombázott a felsőbe. Szép találat volt!

30

Az MTK gólt szerzett!
VADNAI DÁNIEL egy jó csellel becsapta védőjét, ziccerben vezethette kapura, némi szerencsével, de végül értékesítette az ordító helyzetet.

11

Az MTK gólt szerzett!
KANTA JÓZSEF vállalta el a hazaiak szabadrúgását, mintegy 26 méterről szemben a kapuval gyönyörűen csavart a bal sarokba. Antal vetődött, de nem érte el a labdát.

MTK Budapest FC – Diósgyőri VTK

5:0

vége (2:0)

Vissza az online-ra

Gólok: 11. Kanta, 30. Vadnai, 59. Hrepka, 73. Ramos, 89. Kanta

Lapok:   68. Lipták (DIO)   56. Kovács (DIO), 87. Antal (DIO)

MTK Budapest FC: Hegedüs – Vadnai, Vukmir, Grgic, Bese – Thiam, Szatmári (46. Vass) – Hrepka, Kanta, Varga (60. Gera) – Torghelle (53. Ramos)
Cserék: Groppioni – Ramos, Hajdú, Strestik, Poór, Gera, Vass

Diósgyőri VTK: Antal – Okuka (26. Németh), Lipták, Kovács, Nemes – Egerszegi – Bognár (54. Kitl), Koman, Barczi, Bacsa (54. Takács) – Grumics
Cserék: Rados – Tamás, Németh, Halmai, Kitl, Boros, Takács

Játékvezetők: Erdős – Berettyán, Becséri