Menu

Labdarúgás

NBIII - Nyugati csoport

BKV Előre SC – Dorogi FC

4:1

vége (3:0)

17.11.2013, 13:00 • Sport utcai stadion, Budapest • Teleki Péter

77

A Dorog gólt szerzett!
SOLYMOS ZOLTÁN góljával szépítenek a vendégek. Kinyik játszotta be a labdát a hazai védők mögé, a kilépő Solymos 10 méterről laposan rúgta el az elvetődő Bozsó mellett a játékszert.

65

A BKV Előre gólt szerzett!
Sakk-matt után BERKI PÉTER lőtte a hazaiak negyedik gólját. Petrezselyem ment el a jobb oldalon, pontosan lőtte középre a labdát, Molnár az ötösről még a vendégek kapusába lőtte, a kipattanót azonban már Berki könnyedén terelte a kapuba.

35

A BKV Előre gólt szerzett!
MAJOROS ÁRPÁD közeli góljával már hárommal megy a BKV. Molnár szépen húzta meg a jobb oldalon, pontos centerezést követően az ötösről Majoros zavartalanul lőhetett kapura. Nem is hibázta el a lehetőséget.

14

A BKV Előre gólt szerzett!
CSIKÓS SÁNDOR szépségdíjas találatával már kettővel megy a BKV. A hazaiak játékosa középen kapott egy labdát, majd szembe Frank kapujával 18 méterről a felső léc alá bombázott.

2

A BKV Előre gólt szerzett!
MOLNÁR MARCELL az első hazai támadásból megszerzi a vezetést a közlekedésieknek. Petrezselyem kapott egy jó labdát a bal oldalon, fejjel azonnal játékba hozta Molnárt, aki a vendégek tizenhatosa előtt lopta a távolságot, majd 17 méterről laposan kilőtte a jobb alsó sarkot.

BKV Előre SC – Dorogi FC

4:1

vége (3:0)

Vissza az online-ra

Gólok: 2. Molnár, 14. Csikós, 35. Majoros, 65. Berki – 77. Solymos

Lapok:   9. Kopányi (DFC)

BKV Előre SC: Bozsó- Nyárasdy, Sebők, Tányéros, Majoros (71.Karacs) – Tóth, Berdó (60. Berki), Mayer (84. Ledniczky), Csikós – Petrezselyem, Molnár
Cserék: Kara – Fülöp, Böröczky, Berki, Magyar, Karacs, Ledniczky

Dorogi FC: Frank – Hauser, Máj (46. Lajer), Kinyik, Papes (21. Ambrus) – Fürjes, Solymos, Mészáros, Fekecs – Kopányi (46. Shultz), Skita
Cserék: Grósz – Ambrus, Sándor, Fluxa, Lajer, Schultz

Játékvezetők: Nazsa – Tőkés, Berecz

Nézőszám: 100