Menu

Tenisz

CMG TENNIS CUP - Duino Aurisina, Olaszország (salak)

Vanda Lukács – Iva Primorac

1:2 4:6, 6:2, 5:7

vége

22.08.2014, 14:59 • Center Court, Duino Aurisina • Kármán Zoltán

Nehéz ilyenkor, mit mondani, Lukács Vanda elképesztően jól játszott a második és a harmadik játszmában. Az elsőt ugyan még Primorac hozta, de utána Vanda beindult és előbb 6:2-re simán nyerte a második szettet, majd a harmadikban egyszeres, majd kétszeres brékelőnybe került, ráadásul 5:2-nél adogathatott a mérkőzésért.

Semmi ellenállást nem tanúsított előtte a horvát lány Lukács szerváinál, de ott egyszer csak a semmiből feltámadt, Vanda lendülete megtört és nem is tudott mérkőzéslabdához jutni, pedig három gémből elég lett volna az egyiket hoznia és megvan a mérkőzés. 5:2-ről azonban a horvát lány nyert zsinórban 5 gémet (!) méghozzá többnyire simán.

Döntő szett 5:2-s vezetésnél dupla brékelőnyben rémálmainkban sem gondoltuk volna, hogy innen el lehet veszíteni, el lehetett sajnos.
Nem tudom, mi történhetett az addig nagy fölényben játszó Lukáccsal, de így elszúrta a döntőbe jutást, az elődöntő lett a végállomás neki, Primorac pedig finálét játszhat Olaszországban. Ez egy agyonnyert mérkőzés volt a magyar lánynak, de 5:2-nél egyszerűen megállt minden tekintetben.

Lukács Vanda – Iva Primorac: 1-2!
4:6, 6:2, 5:7!
Köszönöm a figyelmet!
---- (17:21:07)

Egy megnyert mérkőzést engedett ki a kezéből Lukács Vanda, nem jut végül döntőbe, mert Iva Primorac három szettben, a padló alól felállva legyőzi a magyar lányt!

Mérkőzés vége

5:7

Szett győztese Primorac.

40-A

Harmadszor is mérkőzéslabdához jut Iva Primorac.

40-A

Labdamenet győztese Primorac.

40-40

Egálra menti a mérkőzést egyelőre Lukács, a gödör, amiben van, egyelőre rettentően mély.

40-40

Labdamenet győztese Lukács.

30-40

Egyet hárít Vanda, még van egy meccslabda azonban.

30-40

Labdamenet győztese Lukács.

15-40

Két bréklabdához jut most már szokás szerint Iva Primorac, ez egyben két játszma- és mérkőzéslabdát is jelent a horvát lánynak.

15-40

Labdamenet győztese Primorac.

15-30

Biztos, hogy vagy fejben, vagy fizikálisan elkészült az erejével Lukács, megint bukhatja a szerváját, ezzel a meccset is.

15-30

Labdamenet győztese Primorac.

15-15

Labdamenet győztese Primorac.

15-0

Labdamenet győztese Lukács.

5:6

Hosszú ideje áll a játék, lehetséges, hogy valamelyik játékos ápolást kért, talán Lukács, az utóbbi gémeket látva.

5:6

Az utolsó szalmaszál lesz most ez az adogatójáték, az utolsó erőtartalékokat elő kéne még szednie a magyar lánynak, különben ez egy rettentő bosszantó vereség lesz egy agyonnyert mérkőzésen.

5:6

Meg is csinálja Primorac, a negyedik gémet hozza zsinórban és most már Vanda van komoly bajban. A meccsben maradásért kell szerválnia ahhoz képest, hogy 5:2-nél és 5:4-nél is adogathatott a meccs megnyeréséért és ez egyben a döntőbe jutását jelentette volna.

V. Lukács – I. Primorac

1:2 4:6, 6:2, 5:7

vége

Vissza az online-ra