Menu

Labdarúgás

Merkantil Bank Liga

Ceglédi VSE –

2:0

vége (0:0)

25.10.2014, 14:30 • CVSE Malomtó széli sporttelep, Cegléd • Péter Ádori

A végig veszélyesebben játszó hazai csapat megérdemelten szerezte meg a három pontot a mérkőzésen. (17:16:14)

90+2

Mérkőzés vége.

90+1

Rutinosan próbálja tartani a labdát a hazai csapat

90

2 perc lesz a ráadás.

89

Oláh cselezte át magát négy Vasas játékoson, majd mikor már a tizenhatoshoz ért és ellökték a labda Koós elé került, de ő fölé lőtt

88

Csere a Ceglédi VSE-nél/nál: lemegy Dóczi, bejön Füle.

86

Ceglédi kontra végén Hajdú megszerzi a labdát, de rögtön letámadják, végül Konczhoz kerül a labda a felezőnél, aki egyből kapura teker, Hermány azonban visszaér még és megfogja a labdát.

83

Majoros forgatta meg védőjét a szélen, majd középre adott, de az érkező Koós elől kifejelték a labdát. Koncz a tizenhatosról visszafejelte a kapura a játékszert, de Hermány megfogta azt.

82

Hajdú megállított egy ceglédi kontrát, mikor Szabót a felezőnél lerántotta, de most még megúszta szóbeli figyelmeztetéssel.

80

Csere a Ceglédi VSE-nél/nál: lemegy Pesti, bejön Szala.

79

Albert iramodik meg a jobb szélen, de a beadásról mindenki lemaradt középen.

76

Csere a Vasas FC-nél/nál: lemegy Berecz, bejön Ádám.

75

A Cegléd gólt szerzett!
KONCZ Zsolt állt a labda mögé az oldalvonalnál, majd a kisütő nappal szemben védekező vendég csapat teljes védelmét becsapva tekert a hosszú kapufára, ahonnan a kapuba került a labda. 2-0

74

5 percen belül másodszor volt szabálytalan, ezúttal az oldalvonal mellett, amiért jogosan villant a második lap is.

71

A(z) Ceglédi VSE csapata kihagyta a büntetőt

71

A Cegléd gólt szerzett!
A büntetőre jó irányba vetődött Hermány, de a kipattanót már magabiztosan vágta a hálóba KOÓS Gábor.

70

Lerántotta a tizenhatoson belül Farkast

68

Nagyot indítják a jobb szélen a vendégek, de Pesti belép elé, majd magabiztosan hazafejeli a labdát.

66

Koós lő kapura 30-ról egy szabadrúgást, amit Hermány vetődve védeni tud.

65

Csere a Ceglédi VSE-nél/nál: lemegy Markó, bejön Szabó D..

63

Csere a Vasas FC-nél/nál: lemegy Polényi, bejön Hajdú.

60

Koncz vállalkozott lövésre 25 méterről, de a löket a kapufa tövéről kifelé pattant és végül felszabadítottak a kék mezes védők.

59

Majoros indult volna egy kontrával, de Vida a felezőnél egy csípődobás szerű mozdulattal leterítette.

57

Az oldalvonal mellett ütközött ellenfelével.

56

Vasas bedobás, majd szöglet, végül Ródenbücher fejelt a kapu mellé.

54

Csere a Vasas FC-nél/nál: lemegy Remili, bejön Ferenczi.

52

Vasas szöglet, kifejelt labda, amit 16-ról ellőnek a vendégek, de csúnyán mellé.

51

Szép összjátékkal hozza ki a labdát a Cegléd, de Pesti indítása túl hosszú Koós felé.

49

Farkas futott le két embert is a szélen, majd középre adott, de Koós lemaradt a labdáról.

48

Vendég szabadrúgás, amit Lázok tekert a kapu elé, a fejesbe Tóth bele tudott ütni egy reflex mozdulattal, majd a labdát a Vasas játékosok tovább fejelték a kapu torkában így végül már lesen voltak.

46

Koós indult meg szinte rögtön a kezdés után a jobb szélen, befelé húzott a kapu felé, majd élesen lőtt, de a labda keresztben elment a kapu előtt és ha nem is sokkal, de elkerülte a hosszú alsó sarkot.

46

Elkezdődött a második félidő.
Az első negyedóra a hazai csapaté volt, a második a vendégeké, a játékrész végén pedig kiegyenlített játék zajlott. Igazán komoly helyzetet azonban csak a ceglédiek tudtak kialakítani, de eddig Koós lábában maradt a gól.

45

Befejeződött az 1. félidő.

40

Koós indulna meg középen egy jó ütemű labdával két védő között, de egyikük még bele tudott piszkálni és bedobásra mentett.

38

Majoros csapott be három vendég védőt is a jobb szélen, majd középre adott, de felszabadítottak a kék mezesek.

35

Koncz veszített labdát a saját tizenhatos sarkánál, majd szabálytalankodott. A szabadrúgást azonban a vendégek a sorfalba lőtték.

33

Majoros indult volna meg egy labdával a felezőtől nem messze, Görgényi pedig leterítette, hogy megállítsa a gyors kontrát.

31

Újabb Vasas szöglet utáni akció, a labda átkerül egészen a másik oldalra, de végül Pesti felszabadít.

29

A Polényi által kifejelt labdát próbálta megszerezni Koncz, aki talppal nyúlt a labdáért védője mellett, ezért sárgát kapott.

28

Majoros, Koncz összjáték után Farkas kapja a labdát a szélen, megveri védőjét majd középre emel, ahol az érkező Markó elől Polényi ment fejjel.

25

Vasas szöglet után Görgényi bombáz kapura a tizenhatos vonaláról, de főlé megy lövése legalább egy méterrel.

21

Jobb szélen akciózik a Vasas, de Pesti bele tudott csúszni a labdába és szögletre blokkolta a beadási kísérletet. A sarokrúgás nem okozott veszélyt.

19

Farkas indította Pestit a bal szélen, aki a védők mögé befutva már a tizenhatoson belül járt, de az asszisztens lest jelzett.

17

A Vasas próbálta tartani a labdát, a védősorban járatták egyik oldalról a másikra, majd egy hosszú keresztlabdával próbálkoztak, de olyan hosszú volt, hogy hazai bedobás következik.

15

Koós zavarta meg a ceglédi térfélen Polényit, amivel bedobást harcolt ki.

13

Majoros iramodik meg a szélen, majd jó ütemben ugratja ki Koóst, aki a második nagy helyzetét hibázza el. Megint passzolni próbált lövés helyett és beleléptek a labdájába.

11

Előreívelt labdára indult Polényi és Oláh. A vendégek játékosa fejelni próbálta a labdát, a hazai védő rúgni, így fejen találta Polényit, aki szabadrúgást kapott, és minimális ápolás után folytatja is a játékot.

9

Dóczi iramodott meg a felezőnél egy megszerzett labdával, Koós ment befelé, de végül egy védő odaért Dóczihoz és szerelni tudta a térfél közepén.

8

A ceglédiek letámadták a Vasas védelmét, Koós megszerezte a labdát, belépett a tizenhatoson belülre, ahol érkezett a kapus, de a hazai támadó addig forgolódott és próbált cselezni, hogy végül felszabadítottak a vendégek. Nagy lehetőség volt.

6

Majoros kapott labdát a szélen, majd becsapja védőjét és elindul befelé a tizenhatos vonala előtt, végül laposan lő. Hermány elsőre nem tudja fogni, de másodikra biztosan vetődik a labdára.

5

Ismét hazai kontra indul, Majoros teszi le Farkasnak, aki előre ível, de Koós lesen volt, így nem ment érte, Majoros pedig bár lendületből érkezett, de neki nagyon hosszú volt, Hermány kapus sokkal előnyösebb helyzetben volt.

4

A ceglédi ellentámadásnál Majorost ugratták ki, de egy kicsit hosszú volt a labda, így nem tudta lekezelni.

3

25 méterre a ceglédi kaputól szabadrúgáshoz jut a Vasas, de a lapos és erőtlen labda nem okoz gondot Tóth kapusnak, ráadásul még mellé is ment volna jó két méterrel.

2

A piros-fehér-pirosban játszó hazaiak első akciója csak a felezőig jut, de Oláh visszaszerezte a labdát, indultni azonban nem tudott, mert Remili egyből akasztotta.

1

A sötétkékben játszó vendégek indították útjára a labdát. Az első támadás végén hazai kirúgás következik.

1

A mérkőzés elkezdődött.
Megérkezett a két csapat. Rögtön térfelet is cserélnek a választást követően.
A csapatok már a játékoskijáróban gyülekeznek, hamarosan elkezdődik a mérkőzés
A csapatok már a pályán melegítenek. Az elmúlt napok folyamatos esőzése nem tett jót a talajnak, de ahhoz képest, hogy tegnap még állt a víz a pálya egyes helyein, most már egészen remek a ceglédi füves állapota.
A hazai csapat egymás után a harmadik feljutásért harcoló csapattal mérkőzik majd. Legutóbbi hazai mérkőzésükön a Mezőkövesd ellen egy jó első félidő után végül kétgólos vereséget szenvedtek. Múlt héten Gyirmóton már csak egy góllal maradtak alul. Szabó István mérkőzés előtti nyilatkozatából kiderült, hogy ezúttal is szeretnék megnehezíteni ellenfelük dolgát, szeretnének pontot, pontokat szerezni. Ehhez azonban nem szabad egyéni hibákat elkövetni.
A vendégek természetesen három pontért indulnak majd Ceglédre. A szakmai stáb ezúttal nem számíthat Grúz Tamásra, aki legutóbb begyűjtötte ötödik sárgalapját, Nagy Tamásnak pedig derékfájdalmai vannak.
Abban mindkét oldalon egyetértenek, hogy az esős idő, a felázott pálya a védekező hazai csapatnak kedvezhet, így ha a jó és látványos mérkőzésnek nem is kedvez az időjárás, egy küzdelmes, hajtós meccset mindenképpen eredményezhet.
Üdvözöljük on-line oldalunkon. A mérkőzés 14:30 - kor kezdődik..

Ceglédi VSE –

2:0

vége (0:0)

Vissza az online-ra

Gólok: 71. Koós, 75. Koncz

Lapok:   29. Koncz (CVSE), 57. Oláh M. (CVSE) – 33. Görgényi (VAS), 59. Vida (VAS), 70. Ródenbücher (VAS)   74. Ródenbücher (VAS)

kimaradt büntető: 71. Koós (CVSE), kapus Hermány hatástalanítva

Ceglédi VSE: Tóth – Oláh, Albert, Makrai, Pesti – Koós, Dóczi, Koncz, Farkas, Majoros – Markó
Cserék: Kovács, Vattai, Szala, Füle, Nagy V., Szabó D., Kormos

: Hermány – Preklet, Görgényi, Ródenbücher, Polényi – Vida, Gál, Berecz – Remili, Lázok, Nagy D.
Cserék: Németh, Ádám, Pál, Ferenczi, Tamás, Hajdú, Menyhárt

Játékvezetők: Karakó, Szilágyi, Punyi, Czékus

Nézőszám: 500