Menu

Labdarúgás

Merkantil Bank Liga

Soroksár SC – Balmaz Kamilla Gyógyfürdő

3:0

vége (1:0)

25.10.2014, 14:30 • Haraszti út • Teleki Péter

89

Nem sikerült a szépítés a Balmazújvárosnak! Jó vendégtámadás végén Belényesi kapta a labdát jobb szélen, majd hét méterről Holczer kapusba lőtte.

81

Vachtler helyett Andorkó érkezett.

81

Kocsis jött be a lecserélt Hodgyai helyett.

80

Hatalmas helyzet maradt ki hazai oldalon! Szabó lépett el a labdával a jobb szélen, tökéletesen centerezett, az ötösön Lovrencsics még le is kezelhette a labdát, majd ziccerben fölé lőtte.

77

Angyal fejezte be lövéssel a vendégek támadását, 18 méterről életerős lökete centikkel ment fölé.

74

Simita helyett Vass a pályán.

73

balról érkezett a vendégek beadása, középen Kis egy remek csel után lőhetett nyolc méterről kapura, Lannertben elakadt a labda. Ez szépítési lehetőség volt.

70

Itt lehetett volna a negyedik soroksári gól, azonban Simita beadását balról középen öt méterről, senkitől sem zavartatva Lovrencsics centikkel fölé fejelte.

68

Kis érkezett a lecserélt Demjén helyett.

68

Virág helyett Angyal a pályán.

65

A Soroksár gólt szerzett!
A fővárosiak úgy tűnik dűlőre viszik a mérkőzést, a hazaiak növelték előnyüket. HODGYAI LÁSZLÓ kapott labdát a vendégek tizenhatosán belül, majd védője szorításában nyolc méterről jobbal a léc alá bombázott.

63

Demjén buktatott, ő is megkapta a sárga lapot.

61

Tóbiás buktatta ellenfelét, érkezett is a sárga lap.

60

A Soroksár gólt szerzett!
PÉTER ANTAL a leshatáron kapott kitűnő labdát, bal oldalról begyalogolt a labdával a vendégek tizenhatosára, majd éles szögből mintegy hét méterről pontosan lőtte ki a hosszút.

56

Nyilast buktatta Virág, azonban Müller kapott sárga lapot. A játékvezető összekeverte a két szakállas vendégjátékost.

55

Sigér kapott sárga lapot buktatásért.

42

Tóbiás kapott remek labdát a bal szélen, laposan centerezett, középen Lovrencsics gyanús körülmények között elesett, a játékvezető sípja néma maradt.

37

A Soroksár gólt szerzett!
A hazaiak vezettek támadást a jobb oldalon, Hodgyai tökéletes ütemben tekerte középre a labdát, bent az ötösről LOVRENCSICS BALÁZS védhetetlenül fejelt a kapuba.

29

Hodgyai buktatta ellenfelét, érkezett is a sárga lap.

27

Kovács nem tudja folytatni, helyette Péter érkezett.

24

Virág kapott kitűnő labdát a hazaiak tizenhatosán belül, ziccerben lőhetett kapura mintegy hat méterről, lövése a felső lécről jött le. Ezt megúszta a Soroksár!

16

A Soroksár jobbról ívelhetett be szabadrúgást a vendégek tizenhatosára, középen hét méterről Hodgyai senkitől sem zavartatva fejelhetett, próbálkozása alig ment fölé.

12

Jobbról érkezett a hazaiak sarokrúgása, középen a felszabadítás után mintegy 18 méterről Nyilas durrantott nem sokkal fölé.

11

Hodgyai cselezte be magát jobbról a hazaiak tizenhatosára, majd az ötös sarkáról zavartalanul lőhetett, Perger szögletre mentett nagyot. Hodgyai ha középre passzolja a labdát, akkor ajtó-ablak helyzetben lehettek volna a soroksáriak.

9

Belényesi cselezgetett a hazaiak tizenhatosán belül, gyanús körülmények között elesett, a játékvezető sípja néma maradt.

Soroksár SC – Balmaz Kamilla Gyógyfürdő

3:0

vége (1:0)

Vissza az online-ra

Gólok: 37. Lovrencsics, 60. Péter, 65. Hodgyai

Lapok:   29. Hodgyai (SSC), 61. Tóbiás (SSC) – 55. Sigér (BAL), 56. Müller (BAL), 63. Demjén (BAL)

Soroksár SC: Holczer – Simita (74. Vass), Pandur, Farkas, Tóbiás – Szabó, Lannert, Hodgyai (81. Kocsis), Kovács (27. Péter) – Nyilas, Lovrencsics
Cserék: Kurucz – Kincses, Kocsis, Péter, Gyurácz, Vass, Erdei

Balmaz Kamilla Gyógyfürdő: Perger – Bokros, Papp, Szatmári, Németh – Sigér, Müller – Vachtler (81. Andorkó), Demjén (68. Kis), Virág (68. Angyal) – Belényesi
Cserék: Szalma – Angyal, Kis, Andorkó, Kállai, Pintér, Csorba

Játékvezetők: Molnár – Kepe, Kulman