Menu

Labdarúgás

Merkantil Bank Liga

Kaposvári Rákóczi FC – Soproni VSE

0:2

vége (0:1)

28.02.2015, 16:00 • Rákóczi Stadion, Kaposvár • Törzsök Tamás

A mérkőzés után elköszönt Tamási Zoltán a kaposvári csapattól, mint mondotta nem profik a körülmények így nem lehet itt dolgozni. Igaz, mint a meccs előtt is megírtuk, eddig sem volt neki szerződése, az eddig lejátszott két meccsen sem a kispadon foglalt helyet, hanem a lelátóról nézte a mérkőzéseket. (22:12:18)

88

Csere a Soproni VSE-GYSEV-nél/nál: lemegy Pintér András, bejön Baranyai Norbert.

87

Sárga lapos figyelmeztetésben részesül Király Vitalij (Kaposvári Rákóczi FC).

86

Egy balról jövő beadás után Rajczi szabálytalankodott, így a sípszó után hiába került a hálóba a labda, nem volt érvényes a gól.

83

Csere a Soproni VSE-GYSEV-nél/nál: lemegy Zamostny Balázs, bejön Pető Benjámin.

75

Sárga lapos figyelmeztetésben részesül Kovács Ádám (Soproni VSE-GYSEV).

71

Csere a Soproni VSE-GYSEV-nél/nál: lemegy Kapacina Valer, bejön Szabó László.

71

Csere a Kaposvári Rákóczi FC-nél/nál: lemegy Zsivóczky, bejön Fejős.

70

Rajczi Péter kap sárga lapot, amiért felrúgta Fazekast.

68

Kapacina kap sárga lapot magyarázásért.

59

Csere a Kaposvári Rákóczi FC-nél/nál: lemegy Luka Dominic, bejön Házi Bence.

59

Csere a Kaposvári Rákóczi FC-nél/nál: lemegy Balogh Bence, bejön Király Vitalij.

49

A Sopron gólt szerzett! ZAMOSTNY BALÁZS gurítja a bal alsóba a tizenegyest.

48

Nagy adja be laposan és találja meg Kovácsot, aki elesik mikor HADARÓ hozzáér a lábához, a játékvezető befújja a büntetőt.

33

Rajczi teszi ki Lukanak a bal oldalr a labdát, a támadó megtolja befelé, majd a bal felső sarok irányába teker, de a védőn megpattan a labda, így kimegy az alapvonalon. Mindenki látta, hogy szöglet, csak Kovács kolléga nem.

31

Zsivóczky szabadrúgása után nagy a felfordulás középen, végül Baloghoz pattan a labda, aki elesik, de Kovács játékvezető nem látott szabálytalanságot. Így csak a nézők háborognak.

30

Luka ad egy kötényt Fazakasnak, aki a játékvezető szerint rácsúszik a kaposvárira. Volt benne egy kis színészi alakítás is, de bíró megadta érte a lapot.

25

Hadaró ad egy esernyőt Horváthnak, eddig ez volt a legszebb kaposvári megmozdulás.

10

Nagy Zoltán gondolja, hogy rálövi 30 méterről, Somodit meglepte a lövés, nagy üggyel-bajjal egy kézzel tolja szögletre.

9

Kiss beadása után Zsivóczky fejelte kapura 7 méterről a labdát, de Halasi biztos kézzel fogta. Ha oldalra fejel a kaposvári támadó, talán gól lehetett volna.

6

A Sopron gólt szerzett!
A jobb oldali szabadrúgás után ZAMOSTNY BALÁZS csúsztat bele a beadásba, így Somodi kapus lába mellett középen a hálóba kerül a labda. Gyorsan vezetést szerzett a Sopron.

A mérkőzés még mindig nem indult el, az öltöző folyosón várakoznak a csapatok. A közönség már türelmetlen, mivel szeretnének átérni a másik Sopron elleni rangadóra a csarnokba.

Az elmúlt meccshez hasonlóan ezen a meccsen sem tud a kispadon helyet foglalni a télen érkezett Tamási Zoltán edző, mivel még nincs szerződése Kaposváron. De miért?

Mindenki azt gondolta, hogy a decemberben érkezett új tulajdonossal megváltoznak a körülmények Kaposváron. Dől a pénz, eltűnnek a tartozások, új játékosok érkeznek a cukorgyári gödörbe. Ehhez képest Sólyom Sándor csak hülyítette a játékosokat, a vezetőket és természetesen a közvéleményt is. A város első embere vette kezébe a nehéz helyzetbe került csapat körüli teendőket. A bűnösöknek kitárta a kaput, távozásra szólította fel őket. Ezt eddig az ügyvezető Illés János vette magára. A csapat az új edzővel az első fordulóban egy majdnem hatalmas zakóba szaladt bele, ezt a végén szerzett két góllal sikerült kozmetikázni, bár pontot ez sem termett. Szombaton délután kettős rangadót rendeznek Kaposváron.A Sopron futball és kosárlabda csapata látogat a somogyi megyeszékhelyre. Mindkét helyszínen csak a győzelem lenne elfogadható eredmény. Ez a Rákóczinál élet-halál kérdése, míg a KKK-nál a négybe kerülés a cél. De így is nehéz a sorsolása a Tamási legényeknek, mert őt itt tartotta a változás szele, a következő fordulókban az NB-I-be vágyókkal találkoznak (Mezőkövesd, Gyirmót, Vasas).
A Sopron egy gólzáporos meccsen ért el döntetlent a tavaszi első fordulóban. Igaz ők sem nyugodhatnak meg, közel vannak még a kiesőjelöltek. Szántó Csaba együttesét az utolsó utáni percben mentette meg Kovács Ádám gólja. Ezzel sikerült egy mesterhármast szereznie magának, igaz nem klasszikus stílusban, de pontot érően.
Hogy ezt sikerül-e tovább folytatnia az szombaton délután 16 órakor kezdődő mérkőzésen kiderül.
A Sopronból Kaposvárra érkezők egy nap két meccset is láthatnak, a kaposvári drukkerek biztos átkísérik őket a kissé melegebb sportcsarnokba. Hogy előtte melyik csapat fázik meg, ez a hétvége zenéje.

Kaposvári Rákóczi FC – Soproni VSE

0:2

vége (0:1)

Vissza az online-ra

Gólok: 6. Zamostny, 49. Zamostny

Lapok:   48. Hadaró (KAP), 70. Rajczi (KAP), 87. Király Vitalij (KAP) – 30. Fazakas (SVSE), 68. Kapacina (SVSE), 75. Kovács Ádám (SVSE)

Kaposvári Rákóczi FC: Somodi – Kiss M, Petrók, Kovács O, Hadaró, – Balogh B., Albert, Zsivóczky, Nagy K., Luka– Rajczi Vezetőedző: Tamási Zoltán Cserék: Bozsó, Hampuk,Házi,Király,Kozics,Fejős

Soproni VSE: Halasi – Fazakas, Pados, Bobál D., Nagy Z. – Sifter, Pintér A., Kapacina – Kovács Á., Horváth P., Zamostny Vezetőedző: Supka Attila Cserék: Heinrich – Horváth A., Baranyai, Maráczi, Szabó B., Pető, Szabó L.

Játékvezetők: Kovács Gergely, Kis Zoltán, Mohos Milán

Nézőszám: 400