Menu

Labdarúgás

Merkantil Bank Liga

Szolnoki MÁV FC – Budaörs

2:3

vége (1:2)

22.08.2015, 19:00 • Tiszaligeti stadion, Szolnok • 4. forduló • Kun Zoltán

65

A Budaörs gólt szerzett!
A frissen beállt Marques-Airosa indul meg nagy lendülettel az alapvonal irányába. Majd átíveli a labdát a hosszú oldalra. Ott pedig érkezi HEGEDŰS JÁNOS egy védővel a nyakán és a kapuba fejel.

48

A Szolnok gólt szerzett!
Egyenlít a hazai csapat. NAGY ISTVÁN kap egy labdát a tizenhatoson belül és egy remek visszahúzós csel után laposan a bal sarokba lövi a labdát. Megszerezve ezzel önmaga és csapata második gólját.

33

A Szolnok gólt szerzett!
És bent is van. NAGY ISTVÁN ballal remekül tekeri el a labdát, amely védő hátán megpattan, becsapva így Szentpéterit. A labda a kapu közepébe vágódik.

30

A Budaörs gólt szerzett!
Hegedűs lódul meg nagy lendülettel a hazai kapu felé. Remekül indítja az agilis BOGÁTI PÉTERT, aki egy-két jó csel után visszalövi a labdát a bal alsó sarokra úgy 17 méterről. Pokorni tehetetlenül nézi, ahogy a labda a kapufáról a hálóba pattan. Nagy bajban a Szolnok.

3

A Budaörs gólt szerzett!
Egy rövidzárlat rögtön a mérkőzés elején a hazai védelemben. SZABÓ VIKTOR marad teljesen üresen a szolnoki tizenhatoson belül, és higgadtan Pokorni mellett a kapuba helyez. Meglepetésre vezet a Budaörs.

Szolnoki MÁV FC – Budaörs

2:3

vége (1:2)

Vissza az online-ra

Gólok: 33. Nagy István, 48. Nagy István – 3. Szabó, 30. Bogáti, 65. Hegedűs

Lapok:   53. Bence (SZMFC), 73. Gajdos (SZMFC), 85. Balajti (SZMFC) – 39. Bogáti (ORS), 73. Hegedűs (ORS)

Szolnoki MÁV FC: Pokorni – Tóth Balázs, Vermes, Kovács, Fritz (46. Papucsek) – Kenderes – Lengyel, Tóth Bence, Nagy István – Gajdos, Horváth Péter (46. Balajti)
Cserék: Hrabina, Búrány, Hamar, Papucsek, Urbin, Balajti, Zvara

Budaörs: Szentpéteri – Ódé (46. Horváth Levente), Tányéros, Hegedűs, Szabó – Bogáti, Nagy Tamás, Sajbán Máté (60. Marques-Airosa), Csobánki – Papp (72. Csillag), Lajer
Cserék: Tulipán, Csillag, Varga, Gál, Horváth, Sajbán Miklós, Marques-Airosa

Játékvezetők: Kovács J. Zoltán, Szalai Dániel, Galán Roland, Böcskei Balázs

Nézőszám: 800