Menu

Labdarúgás

Bajnokok Ligája

FK Partizan Beograd – PFK Ludogorets Razgrad

2:2

vége (2:2)

06.08.2014, 20:45 • Partizan stadion, Belgrád • Ákos Pallag

90+3

A taktikai faultért Fábio Espinho kap sárgát.

90+3

A mérkőzés utolsó perce következik, és a Ludogorets támad.

90

A rendes játékidő utolsó percébe léptünk!

85

A mérkőzés utolsó cseréjét a Ludogorets hajtja végre: a duplázó Marcelinho jön le, Fábio Espinho folytatja a helyén.

83

Szépen kijátszott bolgár akció végén Marcelinho lő kapura 18 méterről, lapos lövését kiüti Lukac, az érkező Júnior Caicara az üres kapuba pofozza a labdát, azonban az asszisztens már korábban jelezte a lest. Érvénytelen a találat!

82

Jön tehát az utolsó Partizan csere: Brasanact váltja Ninkovic.

81

A rendes játékidő utolsó tíz percébe léptünk, továbbra is a Ludogorets a továbbjutó idegenben lőtt góllal!

78

Cserél a Ludogorets: Mihail Aleksandrov helyén Andrianantenaina.

75

Közben a másik oldalon Misidjan jöhetett a labdával, három a három ellen, egy lövőcselt követően azonban megbotlik, így nem tud kapura lőni!

74

Bal oldalról érkezik a beadás hazai részről, a labda elcsorog a kapu előtt, Skuletic lemarad róla az ötösön belül, nincs lövés!

70

Közben cserél a Partizan: Zivkovic hagyja el a pályán, Luka folytatja a helyén.

70

Vulicevic kap forintos labdát a jobb szélen, a centerezése is jó, Lazovic sarokkal teszi tovább, majd az érkező Skuletic 5 méterről a kapu fölé lő! Óriási lehetőség maradt ki!

63

Egy lefülelt passzt követően Lazovic indulhatott volna meg a labdával, ám Mihail Aleksandrov taktikai faultja után a földre kerül. Sárga lap a bolgárok 7-esének.

60

Marcelinho! A brazil támadó megkapja a labdát a tizenhatos előtt, majd egyből lő 18 méterről. Nem sok hiányzott, hogy beférjen a bal alsóba!

56

Lazovic kapja a kiugratást Zivkovictól a leshatáron, jobbról, 17 méterről lő kapura, lapos lövését magabiztosan fogja Stoyanov.

54

Ez hogy jött ki?! Misidjan kissé balról tekeri a hosszú sarok felé a szabadrúgást, a labda a bal kapufáról a jobb oldali felé vágódik, amit Bezjak egy méterről szintén a kapuvasba lő! A kipattanót már eltakarítják a védők.

46

Rögtön az elején helyzet a Partizan előtt! Lazovic kapja a labdát a tizenhatoson belül, fordulásból lő 8 méterről, centikkel téveszti el a jobb alsó sarkot!

46

A Ludogoretsnél pedig Dani Abalot váltotta Misidjan.

46

Mindkét fél cserélt a szünetben: Sasa Ilic helyén Branko Ilic.

45+2

Volkov kapott sárgát, miután Caicarát szándékosan fellökte játékon kívül.

44

Jobb oldali beadást követően Bezjak lép ki a védők mögül és teljesen üresen lő a kapu mellé 6 méterről!

43

A dulakodást követően Sasa Ilic is kap egy sárga kártyát.

42

Elszabadultak az indulatok! Bezjak csúszik rá Sasa Ilic lábára, sárga lap!

41

Trajkovic előbb blokkol egy beadást, majd egyszerűen arcon csapja Bezjakot. Azonnali piros!

Skuletic - 2 : 2

35

A Partizan gólt szerzett!
Hihetetlen! Drincic szögletét megcsúsztatják, a hosszú oldalon Trajkovic a bal kapufát találja telibe, azonban a kipattanót PETAR SKULETIC négy méterről bepofozza a kapuba. Stoyanov tehetetlen, 2:2! Szenzációs mérkőzés!

32

Labdavesztést követően Marcelinho megy a labdáért, azonban babát talál, Zivkovic kap tőle nagyot. Sárga lap!

Skuletic - 1 : 2

30

A Partizan gólt szerzett!
Szépít a Partizan! Remek összjáték végén PETAR SKULETIC kap kiugratást Brasanactól, egyedül viheti rá a kapusra a labdát, Zlatinski nem éri utol, a szerb támadó pedig kissé jobbról, 12 méterről a rövid felső sarokba bombáz. 1:2!

27

Zivkovic kapott remek kiugratást, Anguloval futott versenyt, a kiérkező Stoyanovon is túljutott, azonban kiszorított helyzetből, 10 méterről nem tudott az üres kapuba passzolni, egy méterrel eltéveszti a rövid sarkot!

Marcelinho - 0 : 2

21

A Ludogorets gólt szerzett!
Elképesztő! Teljesen elaludt a Partizan védelme, Júnior Caicara zavartalanul futhatott fel a jobb oldalon, középen négyen is érkeztek, a brazil honfitársa, MARCELINHO elé passzolt, aki átvette a labdát, majd 11 méterről bevarrta a léc alá. Síri csend a Partizan Stadionban, 0:2!

Marcelinho - 0 : 1

19

A Ludogorets gólt szerzett!
Mihail Aleksandrov kapja a kiugratást a jobb szélen, még eléri az alapvonal előtt, ráadásul a beadása is jó, a laposan érkező labdát MARCELINHO 7 méterről, becsúszva juttatja a kapu jobb alsó sarkába! 0:1!

19

Zlatinski szögletét rossz helyre fejelik a védők, azonban Dani Abalo 17 méteres lövését blokkolni tudják!

16

Lazovic lép ki a leshatárról, egy magas átadás visszafejel az érkező Zivkovic elé, aki 17 méterről nem sokkal lő a bal felső sarok mellé!

FK Partizan Beograd – PFK Ludogorets Razgrad

2:2

vége (2:2)

Vissza az online-ra

Gólok: 30. Skuletic, 35. Skuletic – 19. Marcelinho, 21. Marcelinho

Lapok:   43. S. Ilic (PAB), 45+2. Volkov (PAB) – 32. Marcelinho (PLR), 42. Bezjak (PLR), 63. M. Aleksandrov (PLR), 90+3. Fábio Espinho (PLR)   41. Trajkovic (PAB)

FK Partizan Beograd: Lukac – Vulicevic, Trajkovic, Stankovic, Volkov – Zivkovic (70. Luka), S. Ilic (46. B. Ilic), Brasanac (82. Ninkovic), Drincic – Skuletic, Lazovic Cserék: Zivkovic (K), Luka, Fofana, Ninkovic, Grbic, B. Ilic, Gulan Vezetőedző: Marko Nikolic

PFK Ludogorets Razgrad: Stoyanov – Júnior Caicara, A. Aleksandrov, Moti, Angulo – M. Aleksandrov (78. Andrianantenaina), Dyakov, Zlatinski, Dani Abalo (46. Misidjan) – Marcelinho (85. Fábio Espinho), Bezjak Cserék: Cvorovic (K), Mäntylä, Fábio Espinho, Quixadá, Andrianantenaina, Choco, Misidjan Vezetőedző: Georgi Dermendzhiev

Játékvezetők: A. Kulbakov – D. Zhuk, A. Getikov – D. Scherbakov (BLR)

Nézőszám: 30000

Első meccs: Ludogorets - Partizan Bělehrad 0:0