Menu

Labdarúgás

Barclays Premier League

Queens Park Rangers – Liverpool Football Club

2:3

vége (0:0)

19.10.2014, 14:30 • Loftus Road, London • Attila Varsányi

Köszönjük megtisztelő figyelmüket! (16:30:22)
Ilyen balszerencse egyszerűen nincs, mint amilyen ma a hazaiakat kísérte, ezt a vereséget így roppant nehéz lesz majd feldolgozniuk.
Vargas becserélése nagy ötlet volt Redknapp részéről, így amikor a 87. percben a chilei egy szép akció végén kiegyenlített, úgy tűnt, legalább a döntetlen meglesz a hazaiaknak. Ami ezután jött, az ritkán látható a futballpályákon. Az észvesztően kontrázó Liverpool Coutinho remek góllal szerzett vezetést csapatának a 90. percben, de Fer szöglete után Vargasnak két perc múlva erre is volt válasza. S amikor ismét mindenki kezdett volna belenyugodni a döntetlenbe, Sterling középre tett labdája ezúttal Caulkerről pattant be, s a második öngóllal végül nyert a Liverpool.
Elképesztő, fantasztikus meccs végén győzött hatalmas szerencsével a Liverpool a londoni újonc otthonában! Sajnos a kiesések az ilyen balszerencsés meccsekből szoktak születni, így nem vár túl jó vég a QPR-re... Az első félidő egyértelműen a hazaiaké volt, fölényben futballoztak, de két nagy helyzetüket is a felső kapufa mentette. A második félidőben már aktívabb volt a Liverpool, de a vezető gól megszerzéséhez így is Dunne balszerencsés mozdulatára, öngóljára volt szükségük.

90+6

Mérkőzés vége.

90+6

Sterling helyére még Touré érkezik a vendégeknél.

CAULKER - 2:3

90+5

Liverpool gólt szerzett!!
Elképesztő meccs! A szabadrúgás utáni kontrából Gerrard ugratta ki balösszekötőben Sterlinget, aki laposan gurított középre, s a visszafelé futó STEVEN CAULKER lábáról a kapu közepébe pattant a labda. Újabb öngól!

90+4

Fer középre ívelt szabadrúgását Lovren fejeli a mezőnybe.

90+3

A túloldalon Balotelli került veszélyes helyzetbe, de nem talált kaput.

VARGAS - 2:2

90+2

A QPR gólt szerzett!
Bal oldali szöglet után egyenlít ismét a hazai csapat! EDUARDO VARGAS ötméteres fejese után a labda ha kevéssel is, de túljutott a gólvonalon, Allen már csak a vonal mögül tudott menteni.

90

Négy perc a hosszabbítás.

COUTINHO - 1:2

90

Liverpool gólt szerzett!!
A szöglet utáni kontra közben Sterling egy nagy csellel játszotta tisztára magát a kezdőkörnél. Gerrardot indította, aki balra passzolt PHILIPPE COUTINHO felé, a brazil balról befelé húzott, majd 10 méterről laposan lőtt a bal alsó sarokba.

90

Phillips jobb oldali szögletét Traoré elöl kifejelik a vendégvédők.

89

Austin kapu elé ívelt labdája után Skrtel ment az ötösön belül nagy helyzetben szögletre Vargas elöl!

89

Isla felívelt szabadrúgását Caulker tenné balról középre, de mentenek a védők.

Queens Park Rangers – Liverpool Football Club

2:3

vége (0:0)

Vissza az online-ra

Gólok: 87. Vargas, 90+2. Vargas – 67. Dunne (öngól), 90. Coutinho, 90+5. Caulker (öngól)

Lapok:   45+1. Dunne (QPR), 80. Henry (QPR) – 71. Johnson (LFC), 82. Skrtel (LFC), 86. Coutinho (LFC)

Queens Park Rangers: McCarthy – Onuoha (46. Phillips), Caulker, Dunne, Yoon – Isla, Sandro (60. Traoré), Fer, Henry – Austin, Zamora (79. Vargas). Menedzser: Harry Redknapp
Cserék: Murphy (k), Traoré, Ferdinand, Phillips, Kranjcar, Hoilett, Vargas

Liverpool Football Club: Mignolet – Johnson, Skrtel, Lovren, José Enrique – Henderson, Gerrard, Can (66. Allen) – Sterling (96. Touré), Balotelli, Lallana (66. Coutinho). Menedzser: Brendan Rodgers
Cserék: Jones (k), Touré, Lambert, Coutinho, Manquillo, Allen, Markovic

Játékvezetők: Dowd – Ledger, West – Swarbrick

Nézőszám: 18069