Menu

Labdarúgás

OTP Bank Liga

Puskás Akadémia FC – MOL Fehérvár FC

1:3

vége (0:1)

26.04.2014, 14:00 • Pancho Aréna, Felcsút • Sándor Gergő

DOXXbet.com: 4.56 3.5 1.65

Egy gólos félidei vezetésére még rá tudott tenni eggyel a Videoton, így magabiztosan győzte le hazaiakat. A második félidő elején Tischler Patrik a semmiboől egyenlített, de Zé Luis és a a gólja előtt egy perccel beálló Filipe Oliveira góljaibal elvitte mindhárom bajnoki pontot a Pancho Arénából. A Vidi győzelmével visszakapszkodott a dobogó legalsó fokára, míg a Puskás Akadémia nem tudott még jobban eltávolodni a kiesőzónától. (15:52:31)

Mérkőzés vége.

90+1

Sándor György csavart 18 méterről kapura, de csúnyán mellé ment a próbálkozás.

90

2 perc a ráadás.

89

Filipe Oliveira nagyon él a mai mérkőzésen! Ezúttal Szakályt cselezte ki, de utána pontatlanul passzolt.

87

Tiscler jobboldali beadását húzta le biztos kézzel Calatayud.

85

Filipe Oliveira egy csellel elment Nagy Zsolt mellett, centerezesére Nildo érkezett, de 5 méteres lövése felperdült ívy nem jelentett gondott Hajduch-nak.

83

Kovács István a pályán Arturo Alvarez helyett a hajrára.

81

Nikolic csinált meg egy esernyő cselt Vaszicskuval szemben, majd a védő szabálytalankodott vele de Kassai nem fújt a sípjába.

79

Nikoljc szerzett labdát a hazaiak térfelén, Nildo-hoz passzolt, majd kapta vissza a labdát, de a brazil szélső passza hosszú volt.

77

A Vidi gólt szerzett!
Nildo ugratta ki remek ütemben Nikolicot, aki önzetlenül a mellette érkező FILIPE OLIVEIRA elé passzolt akinek már nem volt nehez dolga 6 méterről a kapuba passzolnia.

76

A remekül játszó Zé Luis-t Filipe Oliveira váltja.

74

Zé Luis adott remek labdat Nikolicnak, a csatár a kilépő Hajduch mellett eltolta a labdát, kisse kisodródott de kapura emelt, a labda a kapu tetején landolt.

73

A Vidi gólt szerzett!
Nildo szögletére remekül érkezett ZÉ LUIS és 8 méterről a kapuba fejelt.

71

Az utolsó20 percre Tamás Márk helyén Nagy Zsolt.

70

Kontrázhatott a Vidi. Zé Luis vihette 3 vedőre a labdát de ahelyett hogy passzolt volna erőtlenül 18 méterről a kapu mellé lőtt.

69

Vaszicsku röviden fejelt ki egy előreívelést, amire Zé Luis csapott le Nikolichoz passzolt, a csatár az előtte álló Szekeresbe lőtte a labdát.

68

Denkovics cselezte ki Stopira-t es Vinicius-t is a bal oldalon, de beadása pontatlan volt.

66

Arturo Alvarez 22 meteres ballábas próbálkozása találta el az oldalhálót.

Puskás Akadémia FC – MOL Fehérvár FC

1:3

vége (0:1)

Vissza az online-ra

Gólok: 61. Tischler Patrik – 19. Nikolic Nemanja (bünt.), 73. Zé Luis, 77. Filipe Oliveira

Lapok:   50. Tamás Márk (PAFC)

Puskás Akadémia FC: Hajduch – Szélesi, Szekeres, Vaszicsku, Tamás M.(71. Nagy Zs.)– Tóth II B., Polonkai (csk) (46. Szakály D.)– Czvitkovics, Lencse, Gallardo (46. Denkovics)– Tischler Cserék: Somodi (k), Szakáy, Tóth I B., Denkovic, Fabio, Nagy Zs., Berki Vezetőedző: Benczés Miklós

MOL Fehérvár FC: Calatayud – Brachi, Vinicius, Juhász, Stopira – Sándor Gy. (csk), Vitor Gomes – Haraszti (59. Nildo), Nikolic, Arturo Alvarez (83. Kovács I.) – Zé Luis (76. Filipe Oliveira) Cserék: Tujvel (k), Nildo, Caneira, Kovács I., Szolnoki, Lupeta, Filipe Olivera Vezetőedző: José Gomes

Játékvezetők: Kassai Viktor – Kispál Róbert, Lémon Oszkár

Nézőszám: 3633