Menu

Labdarúgás

Barclays Premier League

Fulham FC – Hull City

2:2

vége (0:0)

26.04.2014, 16:00 • Craven Cottage, London

DOXXbet.com: 2.3 3.25 2.95

Amikor már úgy tűnt, hogy a Fulham csapata győzelmet arat, feltámadtak a vendégek, ledolgozták kétgólos hátrányukat. A hazaiak bosszankodhatnak, mert tulajdonképpen már egy megnyert meccset engedtek ki a kezükből. Ellentétben a vendégekkel, akik megünnepelhetik ezt a mai pontszerzést.

Köszönöm a figyelmüket! (18:04:12)

Mérkőzés vége.

90+1

Négy perc lesz a ráadás.

88

A Hull City gólt szerzett!

Egalizálnak a vendégek! Aluka centerezett be kapu elé a bal oldalról, a hosszú oldalon jól érkezett SHANE LONG, aki öt méter távolságból fejjel juttatja a kapuba a játékszert.

87

Óriási vendéghelyzet maradt ki! A tizenhatos jobb oldaláról tüzelt Elmohamady, akinek löketét szenzációs bravúrral a kapufára juttatja Stockdale kapus.

86

Egyelőre a hazaiak jól védekeznek, tarták egygólos előnyüket. A vendégeknek már nincs sok idejük, csipkedniük kell magukat.

83

Meyler helyén Sagbo.

82

Rosenior le, Boyd be.

78

Huddlestone szánta rá magát egy lövésre, húsz méteres bombája a kapufán csattant!

76

A Hull City gólt szerzett!

NIKICA JELAVIĆ góljával egy gólra zárkózik fel a vendégcsapat. Riether nagyon szerencsétlenül találta el a labdát, amely a kapufán csattant, a kipattanóra a vendégjátékoshoz reagál a leggyorsabban, aki egészen közelről, öt méterről csukafejessel veszi be Stockdale kapuját.

73

Heitinga sérült meg, ez azért baj, mert a hazaiak többet már nem cserélhetnek. Azonban úgy tűnik, hogy folytatni tudja a játékot a hazaiak védője.

70

Mennek előre a hazaiak mint a mérgezett egerek, nagyon aktívan játszanak. Ha így fociztak volna egész szezonban, nem harcolnának a kiesés ellen..

67

Bruce le, Aluko be.

65

Diarra kap sárga lapot.

62

Próbálkoznak a vendégek, de gólhelyzetig nem jutnak el. Egyelőre magabiztosan őrzi előnyét a Fulham gárdája, de az eredményre nem ülhetnek rá, mert abból gond lehet.

58

A Fulham gólt szerzett!

Richardson bal oldali beadása után FERNANDO AMOREBIETA tíz méter távolságból egy pontos, sarkos fejessel fejjel veszi be Harper kapujának bal oldalát.

55

A Fulham gólt szerzett!

Rodallega passza után ASHKAN DEJAGAH egy szép csellel beültette védőjét, majd lövőpozíciót csinált magának, ezt követően pedig 14 méterről kilőtte Harper kapujának jobb felső sarkát!

53

Sidwell le, Bent be.

50

A hazaiak már ellenfelük térfelén letámadnak, ez szemmel láthatóan nem ízlik a Hull City csapatának.

Fulham FC – Hull City

2:2

vége (0:0)

Vissza az online-ra

Gólok: 55. Dejagah, 58. Amorebietta – 76. Jelavić, 88. Long

Lapok:   65. Diarra (FHM) – 16. Elmohamady (HUL), 21. Jelavić (HUL), 44. Livermore (HUL)

Fulham FC: Stockdale – Heitinga, Hangeland, Amorebieta – Riether, Parker, Sidwell (53. Bent), Diarra, Riise (46. Richardson) – Holtby (46. Dejagah), Rodallega
Cserék: Stekelenburg – Kasami, Richardson, Dejagah, Woodrow, Bent, Roberts

Hull City: Harper – Chester, Bruce (67. Aluko), Davies – Rosenior (82. Boyd), Livermore, Huddlestone, Meyler (83. Sagbo), Elmohamady – Long, Jelavić
Cserék: Jakupović – Koren, Boyd, Quinn, Fryatt, Sagbo, Aluko

Játékvezetők: Mason – England, Halliday