Menu

Labdarúgás

OTP Bank Liga

Dunaújváros PASE – Ferencvárosi Torna Club

0:1

vége (0:1)

01.03.2015, 18:30 • Dunaújvárosi Stadion, Dunaújváros • SportLackó93

Az elejétől fogva kézben tartotta, és lehozta a meccset a Fradi. A 32. percben érett góllá a fölény. Ezt követően is sorra akadtak helyzetek előttük, az újvárosi ma nem volt az igazi, a gólszerzés nem jött össze. A második gólhoz is közelebb voltak, hiszen a kapufa mentette csupán meg a DPASE-t a második góltól. Ezzel a vereséggel a kieső helyen tartózkodik az újváros, a Fradi pedig az ötödik helyen zárja a fordulót. Köszönjük figyelmüket! (20:32:58)

89

Böde tizennégy méteres lapos lövését Nagy védeni tudta. Ez is helyzet volt.

88

Böőrt váltja Jakab. A cserék elfogytak.

87

A gólszerző, Lamah le, helyette Ugrai folytatja.

72

Godslove érkezett Eppel helyére.

72

Varga helyére Nagy jött be.

67

Gyömbér érkezett Hajnal helyére.

60

Gera okosan csinálta, nem erőből. Alányesett, majd Nagy még ujjheggyel beleért, a labda a kapufán csattant, majd a kipattanóra is fehér mezes érkezett, aki szintén a lécet találta el. Micsoda tüzijáték volt.

54

Vargára nem jutott védő ezúttal, beadásszerű lövése elsuhant a kapu előtt, majd kiment az alapvonalon.

46

Papp helyére Orosz érkezett.

Összességében megérdemelten vezet a Ferencváros Lamah 32. percben szerzett találatával. Az újváros keresi a játékát, egyenlőre nem találja, egy-egy kontrából veszélyeztettek, de Dibusz kapujára egyetlen lövés tartott, Eppel próbálkozott ekkor. Nehéz dolga lesz a hazaiaknak, amennyiben pontot, pontokat akarnak szerezni ezen a meccsen. A mérkőzés iramára sem panaszkodhatunk. Tartsanak velünk továbbra is!

44

Varga kapott parádés labdát, majd tüzelt egyből tizenkét méterről, bivalyerős lövés a jobb felső sarkot vette célba, de fölé lőtt!

32

A Fradi gólt szerzett!

A jobb oldali beadás elpattant a védőről, majd jött a passz az üresen érkező LAMAH ROLAND CONDE felé, aki átvette, majd a jobb felsőbe tüzelt. Kihagyhatatlan volt, Nagynak esélyese sem volt. 0:1.

27

Óriási helyzetet hagyott ki Lamah, ziccerbe került, de tizenkét méterről nem helyezte kellően, és Nagy védeni tudott. Az ismétlést is védte a hálóőr, óriási lehetőség!

Megkezdődik az NBI-ben a tavaszi szezon végre! A 18.fordulóban a DPASE fogadja az FTC-t.

A Dunaújváros azzal hogy tegnap meglepetésre nyert a Pécs az Újpest ellen, lecsúszott a 15. kieső helyre. Egy győzelemmel akár négy helyet is előre tudnának lépni, de roppant nehéz dolguk lesz. Hazai környezetben csupán hat meccset játszottak, ebből hármat nyertek, két x, és csupán egy vereség a mérleg.

A Fradi az ötödik a tabellán, három pontra van a dobogótól. Idegenben kilenc meccsből hármat nyertek, két x, és négy vereség a mérleg, ami a csapat erősségéhez képest egy picit kevés. Most azonban ők a meccs esélyesei, könnyen lehet, hogy javulni fog ma ez a mutató.

A két csapat őszi meccsén a Fradi magabiztosan, 2:0-ra verte a Dunaújvárost. Reméljük izgalmakban, és gólokban gazdag meccs lesz ma! Tartsanak velünk!

Dunaújváros PASE – Ferencvárosi Torna Club

0:1

vége (0:1)

Vissza az online-ra

Gólok: 32. Lamah

Dunaújváros PASE: Nagy – Hidvégi, Papp ( 46' Orosz ), Farkas, Villám – Csehi, Nikházi, Böőr ( 88' Jakab ), Lázár – Petneházi, Eppel ( 72' Godslove )
Cserék: Jahic – Sárközi, Thiago, Godslove, Jakab, Orosz, Szekeres Edző: Dobos Barna

Ferencvárosi Torna Club: Dibusz – Dilaver, Mateos, Nalepa, Ramirez – Varga ( 72' Nagy ), Gera, Hajnal ( 67' Gyömbér ), Somalia, Lamah ( 87' Ugrai ) – Böde
Cserék: Jova – Bönig, Gyömbér, Busai, Nagy D., Cukic, Ugrai Edző: Thomas Doll

Játékvezetők: Solymosi Péter – Berettyán Péter, Király Krisztián

Nézőszám: 3227