Menu

Labdarúgás

Primera División

Rayo Vallecano – UD Almería

2:0

vége (1:0)

19.04.2015, 12:00 • Estadio Teresa Rivero, Madrid • Kármán Zoltán

Miku FEDOR - 2:0

90+1

A Rayo Vallecano gólt szerzett!
Elfogyott az Almeria a végére, újabb ziccer a hazaiak előtt, ezt már nem hibázták el. Szinte másodpercekkel az iménti helyzet után ismét Kakuta tört be a tizenhatoson belülre egy kiváló csel után, jobbról belöbbölt labdája 100%-os gólhelyzetben találta középen két méteren MIKU FEDORT, aki nem hibázta el a ziccert! Kicsit lesgyanús volt az utolsó passz egyébként. 2-0!

89

Kettő a kettőben vezette a kontrát a Rayo, Jozabed jó ütemű kiugratás után már Ruben mellett is elvitte, de nagyon kisodródott, éles szögből is próbálta kapura emelni jobbról, a visszafutó Partey viszont szögletre mentett.

85

Három a három ellen vezette a kontrát a Rayo, Manucho kitűnő labdát kapott a védő mögé, nem volt les, de túlságosan is balra sodródott, nem választott jó megoldást, ballal a kifutó Rubenbe lőtte 8 méterről, ebben sokkal több volt!

80

Espinosa túlságosan is keményen csúszott rá a labdát már elrúgó Tonora, sárga lap.

78

Adri Embarba helyén Pozuelo folytatja a hazaiaknál, nincs több csere mára.

78

Tito kapott sárga lapot, ez ma még csak a második.

75

A szöglet előtt vendég csere, Dubarbier helyett Hemed a pályán.

75

Corona ívelte be középre a kapu elé, Zongo hét méteres, erős fejesét Tono bravúrral kapja ki a felső léc alól!

72

Zongo és Bifouma játszottak össze a hazai tizenhatosnál, végül előbbi 12 méterről tüzelhetett, egy védő önfeláldozóan vetődött a labda útjába, nagyot mentve ezzel!

69

Mi maradt ki! A jobb oldalon szépen fordult le védőjéről Miku Fedor, 12 méterről lövésszerű beadást eresztett meg, a hosszú oldalon Manucho bevetődve próbálta a kapuba tuszkolni a labdát, de elvétette!

67

Két csere is egyszerre. A hazaiaknál Bueno le, Miku Fedor be. A vendégeknél Azeezt váltja Edgar Mendez.

62

Hatalmas kavarodás a vendége kapu előtt, Embarba a bal oldalon kapott labdát, 6-7 méterről nagy erővel kapura lőtte, Ruben bravúrral hárított. Nem volt ezzel még vége, az ismétlés Buenótól bizony Dubarbier kezéről pattant le öt méteren, egyértelmű tizenegyes, ugyanis enélkül a kapuban kötött volna ki a labda. Ám a játékvezető továbbot int nagy meglepetésre!

56

Tono védte bravúrral a szöglet után Bifouma bal oldali, 12 méteres lövését a rövid alsóból!

54

Dubarbier kezéhez ér a labda, sárga lap. Nem tűnt szándékosnak, erős az ítélet kicsit.

51

Meglehetősen korai csere, Fatau helyett Jozabed érkezett a hazaiakhoz.

47

Csere a szünetben a vendégeknél, Zongo érkezett Wellington helyett.

AMAYA - 1:0

24

A Rayo Vallecano gólt szerzett!
A jobb oldalon nagyon szép csellel indult meg Trashorras, benyesett labdájára a hosszú oldalon tökéletes ütemben érkezett ANTONIO AMAYA és a rövid sarokba fejelt! 1-0!

22

Ez viszont nagy helyzet volt, Trashorras mélységből indulva tört be a jobb oldalon a tizenhatoson belülre, lapos lövését Ruben bravúrral tolta ki, Manucho nem tudott ismételni, pár centivel lemaradt a labdáról!

Rayo Vallecano – UD Almería

2:0

vége (1:0)

Vissza az online-ra

Gólok: 24. Amaya, 90+1. Miku Fedor

Lapok:   78. Tito (VLL) – 54. Dubarbier (ALM), 80. Espinosa (ALM)

Rayo Vallecano: Tono – Tito, Antonio Amaya, Zé Castro, Nacho Martinez – Roberto Trashorras, Fatau (Jozabed 51') – Kakuta, Bueno (Fedor 67'), Adri Embarba (Pozuelo 78') – Manucho Goncalves
Cserék: Cobeno – Fedor, Ba, Quini, Jozabed, Pozuelo, Alex Moreno

UD Almería: Ruben – Ximo Navarro, Dos Santos, Angel Trujillo, Dubarbier (Hemed 75') – T. Partey, Azeez (Edgar Mendez 67') – Wellington (Zongo 46'), Corona, Javier Espinosa – Bifouma
Cserék: Julián – Hemed, Casado, Edgar Mendez, Zongo, Mané, Took Essome

Játékvezetők: Jesus Gil – Roberto Diaz, Jon Nunez