Menu

Labdarúgás

Primera División

Villarreal CF – Cordoba CF

0:0

vége (0:0)

19.04.2015, 19:00 • Camp El Madrigal, Villarreal • SportLackó93

A Villarreal megtett mindent, de a rossz forma ezen a mérkőzésen is beköszönt, hisz odahaza nem tudtak gólt lőni a sereghajtónak. Az első félidőben két kapufát hoztak össze, de a szerencse nem volt velük, a vendégek előtt is adódtak kisebb lehetőségek, de ezek is kimaradtak.

A második félidőben teljesen feladta a támadást a Cordoba, és végül sikerült kibekkelniük a mérkőzést. Az, hogy ez az egy pont mennyit ér, a végelszámolásban kiderül, továbbra is nyolc pontra vannak a már nem kieső helytől, a Villarreal maradt továbbra is a hatodik. A második félidőben 18:3 a lövések száma, egészen elképesztő adat, hogy ennyiből nem tudott gólt lőni Marcelino együttese, de hát ez történt!

A vendégek legjobbja egyértelműen a kapus, Carlos, a hazaiktól talán Cheryshev játszott jól, de ez csak egy pontra lett elég. A végeredmény 0:0, köszönjük figyelmüket! (20:52:27)

90+3

Junino kap sárgát ellenfele lábának összekoccintása miatt.

90+2

Bailly kapott sárga lapot könyöklés miatt.

90

Egy távoli bomba Campbelltől, a bal sarokba tartott, de kettejük párharcát természetesen Carlos nyeri! Nem lehet ma gólt lőni neki.

88

Heldon kapott sárga lapot sportszerűtlenség miatt.

87

Gomez fejesét a jobb sarokból Carlos óriási bravúrral szedte ki. Ő a vendégek legjobbja, ez alap.

86

Gomez Moreno kapott sárga lapot reklamálásért.

81

Andone helyére Ghilas érkezett.

76

Cheryshev helyére Gomez érkezett.

76

Fidel helyére Heldon érkezett az utolsó negyed órára.

74

Campbell lövése a jobb felsőt pókhálózta volna ki, de Carlos ujj heggyel szögletre tolta a labdát. A meccs helyzete maradt ki!

66

J. dos Santos érkezett Trigueros helyére.

64

Edimar beadására Andone érkezett, fejese centikkel suhant el a bal sarok mellett! A semmiből majdnem gól szerzett a Cordoba!

60

Vietto érkezett Uche helyére.

59

Cartabia helyére érkezett Luso.

50

Igéretes beadást követően Cheryshev fejesét Carlos bravúrral szedi ki a jobb felsőből! Szöglet.

A meccs elejét megnyomta a Villarreal, két zúgó felső lécet lőttek, a szerencse nem volt velük, ezt követően a Cordoba előtt is adódott lehetőség a gólszerzésre, de Asenjo eszén nem lehetett eddig túljárni. A hazaiak közelebb voltak a gólhoz, de a félidőre 0:0-ás döntetlennel mehettek pihenni a csapatok. Tartsanak velünk továbbra is!

42

Cheryshev bal oldali beadására Campbell érkezett a második hullámban. Lövését blokkolták, szöglet jöhet ismét.

23

Moreno bombája a felső lécen csattant, majd kivágták szögletre a védők! Nincs szerencséje eddig a hazaiaknak, két kapufáig jutottak.

18

Crespo kapott sárgát buktatás miatt. Jó helyről jöhet a hazai szabadrúgás, a távolság huszonhárom méter, teljesen szembe a kapuval.

5

Campbell huszonnégy méteres bombája a felső lécen csattant!

1

Campbell beadására Trigueros érkezett, fejese centikkel suhant el a felső léc felett.

A Primera Division 32. fordulójában a Villarreal fogadja a Cordoba együttesét.

A hazaiak a hatodik, Európa Ligát érő helyen tartózkodnak, tizenegy pontra vannak az ötödik helytől, és öt pontra a hetediktől. Elég biztos tehát a jelenlegi pozició. Hazai környezetben tizenöt meccsből tizet nyertek, öt vereség mellett. Hazai gólarányuk 26:15. Pocsék formában a csapat, legutóbbi tiz tétmeccsükből csak egyet nyertek, emelett van négy döntetlen, és öt vereségük! Otthon legutóbbi három tétmeccsüket elbukták. A bajnokságban legutóbb idegenben 1:1-es döntetlent értek el a Getafe otthonában, előtte otthon 3:0-ra kaptak ki meglepően simán az Espanyol együttesétől!

A Cordoba kilátástalan helyzetben van, az utolsó huszadik helyen tartózkodnak, és kilenc pontra vannak a bent maradásét érő 17. helytől. Idegenben tizenöt meccsből kettőt nyertek, négy döntetlen, és kilenc vereség mellett. Idegenbeli gólarányuk 10:29. Legutóbbi tizenkét meccsükből tizenegyet elbuktak, egyetlen pontot szereztek csupán, és szinte biztos kiesők már. Legutóbbi győzelmüket január közepén ünnepelték, több mint három hónapja nem megy a csapatnak.

A két csapat őszi meccsén a Villarreal nyert 2:0-ra, ennek a meccsnek is egyértelműen ők az esélyesei, reméljük hangulatos, gólzáporos meccsben lesz részünk. Tartsanak velünk!

Villarreal CF – Cordoba CF

0:0

vége (0:0)

Vissza az online-ra

Lapok:   90+2. Bailly (VLR) – 18. Crespo (COR), 86. Gomez (COR), 88. Heldon (COR), 90+3. Junino (COR)

Villarreal CF: Asenjo – Costa, Ruiz, Bailly, Gaspar (C) – Cheryshev ( 76' Gomez ) , Pina, Trigueros ( 66' J. dos Santos ) , Campbell – Moreno, Uche ( 60' Vietto )
Cserék: Juan – J. dos Santos, Gomez, Jokic, Rukavina, Vietto Edző: G. Marcelino

Cordoba CF: Carlos – Gunino, Deivid, Crespo, Edimar – Krhin, Gomez Moreno (C) – Bebe, Cartabia ( 59' Luso ) , Fidel ( 76' Helton ) – Andone ( 81' Ghilas )
Cserék: Saizar – Heldon, Campabadal, Ghilas, Luso, Rossi, Zuculini Edző: A. Romero

Játékvezetők: Ignacio Iglesias Villanueva

Nézőszám: 14092