Menu

Labdarúgás

Primera División

Real Sociedad – UD Almería

1:2

vége (0:1)

21.09.2014, 12:00 • Anoeta, San Sebastián • Kármán Zoltán

90+1

Piros lappal elküldik a kispadtól Rodriguez edzőt!

90

Jobb lábbal durrantotta rá Ruben Pardo laposan, a kapus csak nézte, de a vendégek szerencséjére a jobb kapufa mentett a kapus helyett!!

89

Sárga lapot kapott Navarro, a Real Sociedad pedig nagyon veszélyes helyről végezhet el szabadrúgást. 18 méterre a kaputól pont középen.

85

A Real Sociedad gólt szerzett!
CHORY CASTRO veszi át gyönyörűen 10 méteren az átadást ballal, majd félfordulat után kilövi a bal alsó sarkot, csodás gól! 1-2!

81

Hemed helyett jött Velez a pályára. Támadó helyett védekező szellemű játékos, a cél egyértelmű.

79

Dubardier megkapja második sárga lapját is egy durva belépőért, ez egyben piros lap is. Megfogyatkozik a hajrára az Almeria.

77

Edgar Mendez helyett Bifouma folytatja a vendégeknél.

73

Továbbra is támad az Almeria, az imént beállt Martinez hibázott egyet hátul, tisztán lőhetett Verza, de elakadt a lövés Zubikaraiban!

72

Joseba Zaldua helyett érkezett Carlos Martinez. Nincs több hazai csere.

72

Agirretxe közeli fejesét hárította Ruben!

70

Almeria támadás futott a bal oldalon, a középre tett labdát Hemed félfordulatból, 11 méterről kapura küldte, Zubikarai bravúrral tolta szögletre!

69

Bergara helyett Ruben Pardo a pályán.

66

Verza meg is kapta a sárga lapját.

62

Canales helyett Castro folytatja a hazaiaknál.

60

Hatalmas lövés Edgar Mendeztől 18 méterről a kifejelt labdából, Zubikarai bravúrral öklözi ki az erős löketet!

59

Bár csak a kispadon ül, Soriano kapott sárgát. Így nem sok esélye lesz ma pályára lépni.

58

Bergara fejes közben ráugrott ellenfelére és talán kézzel el is találta az arcát. Sárga lap. Trujillo túl vehemens volt a reklamálásban, ő is sárgát kap.

55

Dubardier kapott sárgát egy lerántásért. Nincs megállás, rohannak tovább.

54

A pontrúgásra középen érkezett egy hazai támadó és fejesből a felső kapufát találta telibe! A kontrából az Almeria veszélyeztetett, de a kettő a kettő elleni szituációban Elustondo volt rutinos és mentett.

52

Az Almería gólt szerzett!
A jobb oldali szögletre a rövid oldalon érkezett tökéletes ütemben DOS SANTOS 8 méteren és be is fejelte a labdát a hálóba, tisztán fejelhetett! 0-2!

50

Visszagurított labdát lőhetett kapura Agirretxe, de a felső léc fölé bombázott 14 méterről!

49

Almeria támadás fejlődött fel a bal oldalon, Dubardier beadására a rövid saroknál érkezett Edgar Mendez és a felső lécre tette a labdát lábbal. Nagy helyzet!

42

Rezgett a háló, de csak az oldalháló! Vela egy védelmi szarvashiba folytán 12 méteren úgy lőhetett, hogy ki is várhatott, csak a kapus állt vele szemben kissé balra a kaputól, de a jobb kapufa melletti oldalhálót bombázta telibe 100%-os ziccerben.

32

Komoly egyenlítési lehetőség máris, Vela cselezett befelé jobbról, majd 17 méterről egészséges, bal lábas lövést eresztett meg, Ruben bravúrral vetődve hárít és üti ki a labdát!

30

Az Almería gólt szerzett!
Úgy látszik ez a különleges gólok hétvégéje! Egy beívelésre kicsit késői ütemben érkezett védeni Zubikarai, nem tudta kiöklözni, ám annyira megzavarta ezzel a közvetlenül mögötte álló saját védőjét, hogy DE LA BELLÁRÓL a kapuba pattant a labda. 0-1!

27

Mi maradt ki a túloldalon! Előbb Agirretxe lőtt balról 12 méterről, majd De La Bella ismételt, a kapus feltápászkodva éppen ujjheggyel ki tudta tolni szögletre a jobb kapufa mellé, szenzációs védés!!

27

Edgar Mendez eresztett meg szép cselsorozat után egy egészséges lövést kissé balról 18 méterről, Zubikarai résen volt és vetődve fogta!

24

Rossz ütemű becsúszás Zongotól a felezőnél, az első sárga lap.

21

Hoppá, ez nagyon kevésen múlott most! Remek kontrát vezetett az Almeria, melynek végén a nagyot sprintelő Partey tüzelt 12 méterről, kissé jobbról, alig a bal kapufa mellé!

12

Agirretxe veszélyeztet ismét, bal oldali laposan betett labdába tette bele a lábát a rövid saroknál, csak centikkel ment a jobb kapufa mellé, ez is helyzet volt!

4

Mekkora helyzet alakult ki szinte előzmény nélkül! Támadott a Real Sociedad a jobb oldalon, Vela pedig 15 méterről váratlanul bal lábbal megpróbálta elpörgetni a kapus felett, sikerült is, de a felső léc mentett a kapus helyett!

Real Sociedad – UD Almería

1:2

vége (0:1)

Vissza az online-ra

Gólok: 85. Castro – 30. Bella (öngól), 52. Dos Santos

Lapok:   58. Bergara (RSC) – 24. Zongo (UDA), 55. Dubardier (UDA), 58. Trujillo (UDA), 59. Soriano (UDA), 66. Verza (UDA), 89. Navarro (UDA)   79. Dubardier (UDA)

Real Sociedad: Zubikarai – Joseba Zaldua (Carlos Martinez 72'), Elustondo, Inigo Martinez, De La Bella – Granero, Bergara (Ruben Pardo 69') – Xabi Prieto, Canales (Castro 62'), Vela – Agirretxe
Cserék: Ander Bardaji – Carlos Martinez, Mikel Gonzalez, Finnbogason, Ruben Pardo, Castro, Gaztanaga

UD Almería: Ruben – Ximo Navarro, Angel Trujillo, Dos Santos, Dubarbier – Partey, Azeez – Zongo, Verza, Edgar Mendez (Bifouma 77') – Hemed (Velez 81')
Cserék: Julián – Michel, Fran Velez, Wellington Silva, Bifouma, Dangda, Soriano

Játékvezetők: Javier Estrada – Jose Fernandez, Francisco Martin

Nézőszám: 22526