Menu

Labdarúgás

Európa liga

SK Slovan Bratislava – AC Sparta Praha

0:3

vége (0:0)

23.10.2014, 19:00 • Štadión Pasienky, Pozsony • Ákos Pallag

A második félidőben rákapcsolt a Sparta Praha, és teljesen megérdemelten gyűjti be a három pontot Vítezslav Lavicka együttese. Az első játékrész kiegyenlített küzdelme után a második negyvenöt percben cseh csapat lejátszotta ellenfelét a pályáról, a Slovan csak egy-két lövésig jutott. A mérkőzés az első félidő végén félbeszakadt a szurkolói rendbontásnak köszönhetően, ám a Sparta gondoskodott arról, hogy focit is láthasson a kiérkező közönség, még ha ez csak a cseh különítménynek okozott örömöt. Nagyon sima győzelmet arat tehát a Sparta, ezzel és a Young Boys Napoli elleni győzelmével hármas holtverseny van az I csoport első helyéért, a pozsonyiak pedig folytatják mélyrepülésüket. A végeredmény tehát ŠK Slovan Bratislava – AC Sparta Praha 0:3! Köszönjük a figyelmet! (21:39:42)

90+3

Mérkőzés vége.

90+3

A nagyjából ezer fős cseh különítmény extázisban az utolsó percekben, teljesen kiszolgálja őket csapatuk.

90+3

Soumah vezeti rá a védőkre a labdát, mellette három Slovan játékos is érkezik, ő azonban nem passzol, Holek pedig szereli.

90+2

Utolsó csere a mérkőzésen: Dockal helyén Marecek.

90+1

Nagyot játszik a Sparta, Krejci ugratja ki a leshatáron Nhamoinesut, ám az asszisztens lest jelez, így a későbbi gól is érvénytelen.

90

Három perc lesz a ráadás.

90

A rendes játékidő utolsó percébe léptünk.

89

A szögletet Holek fejeli el keresztbe a rövid oldalon, a hosszún érkező Prikryl nem éri el a labdát, így az elmegy a kapu mellett. Pernisnek azért résen kellett lennie.

89

A jobb szélről jöhet sarokrúgással a Sparta, ez már a kilencedik szöglete a vendégeknek.

88

Letámad a Slovan, azonban nem tudják megzavarni Holekéket, Bicik vágja előre a labdát.

87

Bagayoko menne el a jobb szélen, Nhamoinesu azonban keményen, de szabályosan szereli.

86

Az első gólt szerző Lafata hagyja el a pályát, Prikryl váltja a Sparta csapatkapitányát!

85

Elveszítik azonban, Fort csap le a játékszerre, egy lövőcselt követően 16 méterről tüzel a bal felső sarok irányába, azonban nem találja el a kaput!

84

A három pont sorsa már eldőlt, hátul járatja a labdát a Sparta.

83

Lafata kerül földre a félpályánál, szabadrúgással jöhet a Sparta.

KREJCI - 0:3

81

A Sparta gólt szerzett!
Itt a harmadik! Konaté megy el Gorosito mellett a jobb szélen, laposan adja be középre, ahol érkezik LADISLAV KRECI és 5 méterről a kapu jobb alsó sarkába gurít. 0:3!

SK Slovan Bratislava – AC Sparta Praha

0:3

vége (0:0)

Vissza az online-ra

Gólok: 56. Lafata, 61. Konaté, 81. Krejci

SK Slovan Bratislava: Pernis – Bagayoko, Gorosito, Kolcák, Cikos – Lásik, Zofcák, Halenár (80. Fort), Grendel (76. Hudak), Jablonsky (59. Kubík) – Soumah Cserék: Polacek (K), Hudak, Milinkovic, Mészáros, Fort, Kubík, Peltier Vezetőedző: Jozef Chovanec

AC Sparta Praha: Bicik – Kaderabek, Brabec, Holek, Nhamoinesu – Vácha, Konaté, Matejovsky (80. Vacek), Dockal (90+1. Marecek), Krejci – Lafata (87. Prikryl) Cserék: Stech (K), Pamic, Kovác, Marecek, Vacek, Prikryl, Bednar Vezetőedző: Vítezslav Lavicka

Játékvezetők: M. Strömbergsson – D. Gustavsson, J. Flink – P. Brogevik (SWE)