Menu

Labdarúgás

Európa liga

SK Slovan Bratislava – AC Sparta Praha

0:3

vége (0:0)

23.10.2014, 19:00 • Štadión Pasienky, Pozsony • Ákos Pallag

90+2

Utolsó csere a mérkőzésen: Dockal helyén Marecek.

89

A szögletet Holek fejeli el keresztbe a rövid oldalon, a hosszún érkező Prikryl nem éri el a labdát, így az elmegy a kapu mellett. Pernisnek azért résen kellett lennie.

86

Az első gólt szerző Lafata hagyja el a pályát, Prikryl váltja a Sparta csapatkapitányát!

85

Elveszítik azonban, Fort csap le a játékszerre, egy lövőcselt követően 16 méterről tüzel a bal felső sarok irányába, azonban nem találja el a kaput!

KREJCI - 0:3

81

A Sparta gólt szerzett!
Itt a harmadik! Konaté megy el Gorosito mellett a jobb szélen, laposan adja be középre, ahol érkezik LADISLAV KRECI és 5 méterről a kapu jobb alsó sarkába gurít. 0:3!

80

Cserél a Sparta is: Matejovsky jön le, Vacek váltja.

79

Halenár helyén Fort folytatja az utolsó durván tíz percben a hazaiaknál.

77

Halenár lőhetett kapura a tizenhatosról, kapáslövése fölé száll. Szép lövés volt!

76

Hudak a pályán a második szlovák csere részeként. Grendel jön le.

73

Krejci és Konaté szerzett labdát az alapvonalnál, utóbbi szépen veszi észre Dockalt, aki 16 méterről a bal alsó sarkot veszi célba, Pernis hatalmasat véd! Szöglet!

KONATÉ - 0:2

61

A Sparta gólt szerzett!
Nhamionesu adhatott be a bal szélről, a labda DIEMOCO KONATÉ elé került, aki közelről veszi be Pernis kapuját. Két villámgyors góllal eldőlni látszik a mérkőzés. 0:2!

60

Krejci fut el a bal szélen, lapos beadása veszélyesen érkezik a kapu elé, amiről Lafata csak centikkel marad le!

59

Első szlovák csere: Jablonsky helyén Kubík.

LAFATA - 0:1

56

A Sparta gólt szerzett!
Krejci tör be a hazai tizenhatosra, hosszan tolja meg a labdát, amit a lesen álló DAVID LAFATA 10 méterről a kapu közepébe lő. A gólt megadja a játékvezető, vezet tehát a Sparta! 0:1!

43

A mérkőzés folytatódik, három perc van hátra az első játékrészből.

Jönnek a csapatok a pályára, pár pillanaton belül folytatódik a mérkőzés.

A kispadok felől a szurkolók beözönlöttek a pályára, elszabadulnak az indulatok köztük és a biztonsági személyzet között!

36

Grendel! Beszorult tizenhatosa elé a Sparta, a szlovákok középpályása megkapja a labdát, tol rajta egyet, majd ráküldi 22 méterről. Bicik tolja szögletre az életerős lövést!

21

Mi maradt ki?! Bal oldali beadás érkezik Dockaltól a hazai kapu elé, Lafata nagyon okosan visszafejeli a hosszún érkező Nhamoinesunak, aki viszont 2 méterről nem talál az üres kapuba, a felső lécre fejel! A kipattanót már eltakarítják a védők, talán ők sem tudják, hogy úszták ezt meg.

2

Helyzet a Sparta előtt: Lafata elé keveredik a labda a hazai tizenhatosnál, a csehek gólvágójának lövése azonban elakad a védőkben.

SK Slovan Bratislava – AC Sparta Praha

0:3

vége (0:0)

Vissza az online-ra

Gólok: 56. Lafata, 61. Konaté, 81. Krejci

SK Slovan Bratislava: Pernis – Bagayoko, Gorosito, Kolcák, Cikos – Lásik, Zofcák, Halenár (80. Fort), Grendel (76. Hudak), Jablonsky (59. Kubík) – Soumah Cserék: Polacek (K), Hudak, Milinkovic, Mészáros, Fort, Kubík, Peltier Vezetőedző: Jozef Chovanec

AC Sparta Praha: Bicik – Kaderabek, Brabec, Holek, Nhamoinesu – Vácha, Konaté, Matejovsky (80. Vacek), Dockal (90+1. Marecek), Krejci – Lafata (87. Prikryl) Cserék: Stech (K), Pamic, Kovác, Marecek, Vacek, Prikryl, Bednar Vezetőedző: Vítezslav Lavicka

Játékvezetők: M. Strömbergsson – D. Gustavsson, J. Flink – P. Brogevik (SWE)