Menu

Labdarúgás

Barclays Premier League

Newcastle United – Tottenham Hotspur

1:3

vége (0:1)

19.04.2015, 17:00 • St James' Park, Newcastle upon Tyne • SportLackó93

Az első félidőben is mezőnyfölényben játszott a vendég csapat, a 30.percben vezetést is szerezte Chadli révén.

A második félidő első percében kiegyenlitett a Newcastle, de a Tottenham ritmust váltott, és az 53. percben vezetést szereztek ismét Eriksen révén. A végén kitámadt a Newcastle a pontszerzés reményében, de nem sikerült, egy ellentámadás végén Kane állitotte be a végeredményt, az ő góljával 3:1-re győzött a Tottenham. Köszönjük figyelmüket! (18:51:34)

Harry KANE - 1:3

90+1

A Tottenham gólt szerzett!

HARRY KANE is betalált, sokadik lövése végül gólt eredményezett, eldöntve a párharcot. Pontos passzt kapott, majd hidegvérrel a bal sarokba lőtte a labdát. 1:3, eldőlt.

88

Mason érkezett Paulinho helyére.

88

Ezúttal Bentaleb követett el faltot, sárga lap a jutalma.

82

Davies helyére Rose érkezett.

78

Dembele érkezett Chadli helyére.

75

Anita helyére Armstrong érkezett. Elfogytak a hazaiak cseréi, ellenben a Tottenham még egyszer sem változtatott.

75

Lamela lövését Krul bravúrral védi, az ismétlést pedig Coloccini blokkolta. Közel volt a harmadikhoz a Tottenham, de nem sikerült még eldönteni a meccset végleg.

67

Paulinho kapu elé tett labdájára Kane érkezett, akinek lövését Krul védeni tudta magabiztosan! A bal alsóba ez bizony beakadt volna!

63

Cabella belépője sárga lapot ért Kevin Friend játékvezetőnél.

62

Vertonghen kapott sárga lapot, amiért elkésett egy ütemet.

Christian ERIKSEN - 1:2

53

A Tottenham gólt szerzett!

CHRISTIAN ERIKSEN találatával ismét a Tottenham vezet! Szabadrúgásból volt eredményes, elképesztő jól találta el, a bal sarokban kötött ki a labda, a kapus nem tudta lereagálni. 1:2.

46

A Newcastle gólt szerzett!

Ez gyorsan ment! A második félidő első percében JACK COLBACK kiegyenlitett. Janmaat lövése lecsorgott, jókor volt jó helyen Colback, a kipattanót a jobb alsóba lőtte, nem volt nehéz dolga. 1:1.

46

Gouffran helyére Ameobi érkezett.

46

Abeid helyére Obertan érkezett.

A Tottenham diktálja a játék iramát, náluk van többet a labda, az arány 35:65. Chadli harmincadik percben szerzett vezetést a vendégeknek, és megérdemeltnek mondható a Tottenham vezetése. A Newcastle továbbra is rossz formában van, és góltalanságuk tovább húzódik. Reméljük a második félidőben több helyzet lesz. Tartsanak velünk!

45

Szórja a lapokat Kevin Friend, ezúttal Lamela a vétkes.

42

Paulinho is sárga lapot kapott mezhúzás miatt.

40

Colback kapott sárgát durvaság miatt.

39

Perez léc alá tartó bombáját Vorm bravúrral védeni tudta! Nem jött össze az egyenlités, Perez azért próbálkozik becsülettel.

Nacer CHADLI - 0:1

30

A Tottenham gólt szerzett!

Egészen idáig, hiszen NACER CHADLI góljával vezetést szerzett a vendég csapat! A támadó tolt egyet a labdán, majd 23-24 méterről hajszálpontos lövést eresztett el a kapu jobb sarkába. A kapusnak esélyese sem volt 0:1 a vendégeknek.

A Premier League 33. fordulójában a Newcastle fogadja a Tottenham együttesét.

A Newcastle jelenleg a tizennegyedik helyen található. Hazai környezetben tizenöt meccsből hatot nyertek, négy döntetlen, és öt vereség mellett. Hazai gólarányuk 20:20. Pocsék formában vannak, legutóbbi öt bajnokijukat elbukták, egyetlen gólt szereztek, ellenben kaptak kilencet. Legutóbb februárban nyertek, az Aston Villa ellen sikerült ez.

A Tottenham a hetedik helyen tartózkodik, egy győzelemmel Európa Ligát érő helyen találnák magukat. Idegenben tizenöt meccsükből hetet nyertek, három döntetlen, és öt vereség mellett. Idegenbeli gólarányuk 21:23. Legutóbbi öt idegenbeli meccsükből csak egyet nyertek, emellett kikaptak háromszor, és legutóbb játszottak egy döntetlent a Burnley otthonában. Nincsenek tehát bombaformában ők sem.

A két csapat őszi meccsén simán nyert a Tottenham, ez a meccs 4:0-val zárult. A tavalyi szezonban a Newcastle otthonában szintén 4:0-ra győzött a Tottenham, valamivel esélyesebbek is, de bármi megtörténhet. Tartsanak velünk!

Newcastle United – Tottenham Hotspur

1:3

vége (0:1)

Vissza az online-ra

Gólok: 46. Colback – 30. Chadli, 53. Eriksen, 90+1. Kane

Lapok:   40. Colback (NEW), 63. Cabella (NEW) – 42. Paulinho (TOT), 45. Lamela (TOT), 62. Vertonghen (TOT), 88. Bentaleb (TOT)

Newcastle United: Krul – Taylor, Coloccini (C) , Williamson, Janmaat – Colback, Anita ( 75' Armstrong ) , Abeid ( 46' Obertan ) – Gouffran ( 46' Ameobi ) , Perez, Cabella
Cserék: Woodman – Ameobi, Armstrong, Kemen, Obertan, Riviere, Sterry Edző: J. Carver

Tottenham Hotspur: Vorm – Dier, Fazio, Vertonghen (C) , Rose ( 82' Davies ) – Paulinho ( 88' Mason ) , Bentaleb – Lamela, Eriksen, Chadli ( 78' Dembele ) – Kane
Cserék: Friedel – Davies, Dembele, Mason, Soldado, Townsend, Yedlin Edző: M. Pochettino

Játékvezetők: Kevin Friend

Nézőszám: 47427